Bookisit #9 – Târg de carte second-hand pentru toată familia | 6 mai la Cluj-Napoca

Sâmbătă 06 Mai 2023
Cluj-Napoca

Bookisit, primul târg de carte second-hand pentru toată familia, te invită la ediţia cu numărul 9, la Cluj!

Organizat în jurul conceptului #𝐫𝐞𝐮𝐬𝐞 #𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞 #𝐫𝐞𝐜𝐲𝐜𝐥𝐞, #𝐫𝐞𝐫𝐞𝐚𝐝, târgul este o inițiativă autohtonă de promovare a lecturii, care a reuşit încă de la prima ediţie să aducă împreună părinţi şi copii pasionaţi de cărţi!

Te aşteptăm cu familia sâmbătă, 6 mai 2023, 10:00-16:00, la Picapam, să răsfoieşti şi să cumperi, să asculţi şi să recomanzi, să ne cunoaştem şi să bem o cafea!
𝘐𝘯𝘵𝘳𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘭𝘢 𝘵𝘢̂𝘳𝘨 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘨𝘳𝘢𝘵𝘶𝘪𝘵𝘢̆ 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘷𝘪𝘻𝘪𝘵𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪!

Pentru ca părinții să aibă răgaz de răsfoit și-o cafea bună, le-am pregătit celor mici două ateliere, gratuite, dra cu înscriere.

🌼Atelier de dezvoltare a încrederii în sine (5+), de la 11:00 la 11:45, susținut de Ramona Cotruș. Înscrierea este necesară.
Găsești aici formularul – https://forms.gle/jmpGzmktGNftekPdA iar mai jos, link către eveniment: https://fb.me/e/1bNAhGepi

🌈Atelier de mindfulness pentru copii (4+), de la 14:00 la 15:00, susținut de Andrada Costea.
Înscrierea este necesară.
Găsești aici formularul – https://forms.gle/jmpGzmktGNftekPdA iar mai jos, link către eveniment: https://fb.me/e/1296MVFZL

📚 Campania „Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca” continuă!
La această ediţie strângem cărți pentru 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐂𝐚𝐫𝐚, 𝐜𝐨𝐦. 𝐂𝐨𝐣𝐨𝐜𝐧𝐚, 𝐣𝐮𝐝. 𝐂𝐥𝐮𝐣 și pentru bibliotecile mobile Booktruck.
Ajută-ne şi tu! Alege alături de copilul tău o carte din biblioteca personală pe care aţi îndrăgit-o și aţi recomanda-o și altcuiva (0-16 ani) și veniți să ne-o aduceți pe 6 mai, la târg. Noi ne asigurăm că va ajunge unde este nevoie.

💜☕Partenerul nostru principal pentru această ediție este Picapam, cafeneaua care pune copiii pe primul loc.

Poveștile care merită aduc prietenii împreună. Te rugăm ajută-ne să răspândim mesajul – Like, Share, Interested/Going, sau clasica recomandare offline.

📍 Picapam, Ion Meșter 10, Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1189235098462377/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Mai 2023

Program:
10:00 - 16:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL