Bounty Fair #28 – ediție de toamnă

23-24 September 2017
București

Va invităm să vă bucurați de frunzele ruginii ale toamnei, la Bounty Fair#28, ediție în aer liber, în weekendul 23-24 septembrie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, lângă Parc Gradina Icoanei).

Bounty Fair este un eveniment de design românesc, ce reunește peste 60 de artiști și branduri românești, care îți oferă ocazia de a descoperi ceva nou într-o atmosferă relaxantă și primitoare.

O bună dezvoltare a imaginației, încă din copilarie, este foarte importantă și are efect pozitiv asupra creșterii copiilor. Motiv pentru care, la fiecare ediție Bounty Fair avem pregătite pentru cei mici o serie de ateliere noi, dar le păstrăm și pe cele foarte apreciate. Acestea sunt o modalitate distractivă de a-i învăța să lucreze cu diferite materiale și să îmbine atenția cu joaca. Câteva din activitățile propuse de noi sunt: pictură pe apă, olărit, marionete din sârmă plușată (nou), origami, pictură pe scoici (nou), personalizare de tricouri, săculeți și sacoșe, modelaj în lut și pictură pe ceramică, decorare rame foto (nou).

Atelierele se desfăşoară pe tot parcursul evenimentului – indiferent de programul vostru, când ajungeţi la noi să puteţi să alegeţi ce doriți să faceți.

Știați că piesele de teatru îi stimulează intelectual pe copii? Acestea le dezvoltă memoria, atenția și concentrarea și sunt foarte amuzante, de aceea echipa Juxi Magic ne-a pregătit sâmbătă 23 septembrie de la ora 11:00 un spectacol interactiv vesel și colorat.

Scopul evenimentului este de a aduce creativitatea şi talentul romȃnesc mai aproape de oameni, de a-i informa despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Pe lângă activitățile pentru copii și expozanții cu produse la târg mai găsiți și:

  • Ateliere pentru cei mari
  • Tombola Bounty Fair, cu premii pe loc, oferite de câteva dintre brandurile participante
  • Zonă de hamace în padure
  • Restaurant: mâncare gătită, bere și sucuri, limonadă și prăjituri
  • Înghețată de la Butoiul cu înghețată
  • Selfie foto-corner în foișor
  • Tatuaje cu henna
  • Sesiune de make-up și împletituri realizate de cei de la Yves Rocher
  • Expoziție foto în foișor.

Vă așteptăm la Bounty Fair, ediția 28, sâmbătă și duminică, 23-24 septembrie 2017, la Casa Universitarilor București, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Grădina Icoanei, două străzi în spatele cinematografului Patria) între orele 10:00 și 20:00.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit.

Recomandare: Pentru achiziția de produse sfătuim vizitatorii să dispună de numerar, deoarece nu exista POS în fiecare punct de vânzare.

Mai multe detalii găsiți:

Ateliere permanente: http://bountyfair.ro/index.php/2017/09/13/activitati-pentru-copii-bounty-fair-28-editie-in-aer-liber/

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/2027396630828147/

Detalii Eveniment

Perioada:
23-24 September 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL