Bounty Fair, Ediția Magică de Crăciun 2017. 10 Ateliere de Creație și Activități cu Tematici Variate

16-17 December 2017
București

Bounty Fair, ediția Magică de Crăciun, cu numărul 30, va avea loc în weekendul 16-17 decembrie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti (str. Dionisie Lupu 46). Programul va fi cuprins între orele 10:00 și 19:00, ȋn ambele zile.

Vă așteptăm, cu mic, cu mare, la Bounty Fair pentru a sărbători venirea Crăciunului, alături de peste 40 de artişti şi artizani români care îşi vor expune produsele handmade.

Am organizat peste 10 ateliere de creație și activități cu tematici variate, pentru copilul din tine sau din familia ta.

Copilul tău are o pasiune, este curios într-un anumit domeniu, vrea să-și găsească un hobby sau doar să petreacă timpul alături de alți copii? Dacă se simte atras de culori și nu îi este teamă să se murdărească, poate alege între atelierele: îngerași buclucași, ornamente si decorațiuni pentru brad, medalioane din plexiglass, globuri jucăușe, pictură pe ceramică arsă, colorarea planșelor cu particule de marmură, pictură pe apă sau tehnica WiCo. Are o înclinație spre botanică și adresează mereu întrebări despre plante? Atunci, va putea afla răspunsul prin joc și artă în cadrul atelierului de creație cu flori presate, realizând decorațiuni din conuri de brad sau prin construirea unei minigrădini de poveste în ghiveci.

De asemenea, micuții pot învăța cum să creeze un suport de lumânare, bentițe cu specific de Crăciun, pot construi propriul aparat foto sau pot face cunoștință cu tehnica String Art.

Și nu în ultimul rând, pot transforma o oglinjoară simpatică din lemn în personajul lor preferat, Olaf.

Atelierele se desfășoară pe tot parcursul weekendului, prin urmare trebuie doar să alegeți ziua și să aduceți întraga familie.

Nu vă faceți griji în privința prânzului. Casa Universitarilor se ocupă de acest aspect! Astfel găsesti în zona de restaurant mâncăruri şi băuturi tradiţionale, deci nu trebuie decât să veniți cu poftă de mâncare și voia bună.

Evenimentul se adresează iubitorilor de produse de design, amatorilor de creativitate și inspirație, dar mai ales celor care încă mai au de procurat cadouri pentru ei sau cei dragi lor. Iar scopul acestuia constă în informarea oamenilor despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi în crearea unui mediu magic pentru dezvoltare creativă a copiilor. Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, zona de ateliere și zona de restaurant. Biletul se achită numerar, la intrare.

  • Data: 16-17 decembrie 2017
  • Program: 10:00- 19:00
  • Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46 (aproape de Grădina Icoanei, la intersecţia străzii Arthur Verona cu Dionisie Lupu)

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/298179840680514/

Detalii despre ateliere: http://bountyfair.ro/index.php/2017/12/04/activitati-pentru-copii-bounty-fair-30-editie-magica-de-craciun/

Detalii Eveniment

Perioada:
16-17 December 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL