Bucharest Science Festival 2018

26-30 Septembrie 2018
București

Cheia dezvoltării unei societăți este dată de știință. Nu putem progresa dacă nu înțelegem lumea din jurul nostru, dacă renunțăm la curiozitate, dacă înlocuim rațiunea cu dogmatismul și superstiția. În acest scop, Bucharest Science Festival își propune să contribuie la extinderea culturii științifice în societate și să încurajeze educația STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) a tinerilor.

Pe durata a cinci zile, prin intermediul a peste 100 de evenimente dedicate celor mai noi descoperiri din știință vom oferi posibilitatea înțelegerii importanței acestora, ilustrînd impactul pe care îl au în viața noastră de zi cu zi, fie că este vorba de undele gravitaționale sau de vaccinuri, de acceleratoarele de particule sau de inteligența artificială, de științele educației sau de puterea universală a matematicii.

Alături de oameni de știință și intelectuali români de marcă, vor fi prezenți la BSF 2018 renumiți cercetători din întreaga lume precum dr. Paul McNamara din partea Agenției Spațiale Europene (ESA), dr. Steven Goldfarb de la CERN sau prof. Yves Demazeau, director de cercetare în cadrul Consiliului Național Francez de Cercetare Științifică (CNRS).

Vă aşteptăm la Bucharest Science Festival 2018 pentru a ne gîndi, împreună, la viitor!

Programul festivalului este disponibil la https://www.bucharestsciencefestival.ro/program/.

#BSF #BSF2018

Detalii Eveniment

Perioada:
26-30 Septembrie 2018

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL