Bucharest Science Festival 2023 | 27 Septembrie – 1 Octombrie

27 Septembrie - 01 Octombrie 2023
București

Ca în fiecare toamnă, Bucharest Science Festival, cel mai important festival dedicat popularizării științelor și tehnologiei în rîndul publicului larg, revine cu o nouă temă.

Anul acesta vă propunem să explorăm subiectul Inteligenței Artificiale și să discutăm despre impactul pe care această tehnologie îl va avea asupra oamenilor.

Părinți și copii, profesori și elevi, cercetători și studenți, toți oamenii interesați de știință sînt așteptați la cea de-a XI-a ediție a Bucharest Science Festival!

Roboți, experimente științifice spectaculoase, vizite în laboratoare, în companii și în unități de pompieri, ateliere de știință, lansări de carte, conferințe și dezbateri vor oferi nenumărate prilejuri de a interacționa cu știința și cu oamenii care fac să avanseze cunoașterea umană. Programul complet al festivalului este disponibil pe BucharestScienceFestival.ro

Vă așteptăm cu drag!

Evenimentul se desfășoară sub egida TechEthos, proiect care a primit finanțare de la programul de cercetare și inovare Horizon 2020, derulat de Uniunea Europeană, în baza acordului de finanțare 101006249.

📍București

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/1027676908579525/

Detalii Eveniment

Perioada:
27 Septembrie - 01 Octombrie 2023

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL