BurgerFest 2019

10-12 Mai 2019
București

În luna mai, cei mai buni burgeri din țară se adună în Capitală!

Cea de-a cincea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 10 și 12 mai 2019 la deja cunoscuta locație din Barbu Văcărescu 162 – 164. Verde Stop Arena devine locul în care toți cei care au burgerul în ADN își dau întâlnire și descoperă cei mai buni burgeri din țară. Încă nu știm multe despre Burgerieni, căci despre ei vorbim, dar știm că sunt experți în burgeri și că sunt printre noi. Pe unii dintre ei i-am văzut savurând burgeri la celelalte ediții ale festivalului, iar pe alții o să-i cunoaștem anul acesta. Ca și tine, suntem la fel de curioși de cum arată și ce burgeri vor alege!

BURGERFEST 2019 te invită să burgărești cu peste 60 de sortimente de burgeri, pregatiți de nu mai puțin de 23 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Sibiu, Cluj, sau Timișoara.

🍔 Restaurante: http://bit.ly/2GFAM6H 💚🍔

Programul concertelor, pe zile, este urmatorul:

💥10 mai: OCS
💥11 mai: JURJAK, VIȚA DE VIE
💥12 mai: LES ELEPHANTS BIZARRES, ROA

În plus, îi avem ca invitați și pe doi dintre cei mai tari DJ din București, care se vor ocupa de muzică și distracție înainte de concerte: HEFE si NotSoCommonDJ.

BURGERFEST va desemna pentru al cincilea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi și 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival.

Punem la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 23 aprilie, abonamentele vor avea prețul promoțional de 35 de lei.

* Ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.
* Intrare gratuita pentru copiii sub 14 ani, insotiti de cel putin un adult cu bilet valid.

Detalii Eveniment

Perioada:
10-12 Mai 2019

Ora incepere:
17:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL