Călătoria lui Puf dinspre soare-răsare spre soare-apune. Ateliere de scriere creativă

Joi 19 Ianuarie 2023
București

Câte superputeri pot avea artiștii?

Expoziția „Orient versus Occident” se va închide la finalul lunii august însă până atunci, în cadrul ei, copiii au ocazia să afle povestea călătoriei lui Puf dinspre soare-răsare spre soare-apune participând la #ateliere de #scrierecreativă susținute de Veronica Leca, educator muzeal #MMB.

Înscrierile continuă pentru întâlnirile de joi, 11 și 18 august, când învățăm și ne jucăm la #PalatulSuțu între orele 11.00 – 12.30.

🐥 În primul atelier copiii vor face cunoștință cu pictorii români călători și vor avea ocazia să completeze un traseu interactiv dedicat expoziției tematice „Orient versus Occident” intitulat „Călătoria lui Puf dinspre soare-răsare spre soare-apune”. La final, își vor imagina o nouă călătorie a lui Puf pe care o vor așterne pe foaie, în scris și în culoare.

🐣 În cel de-al doilea atelier, participanții vor derula în câteva minute istoria scrisului și își vor închipui că sunt o literă din propriul alfabet imaginar. Vor scormoni apoi după cuvinte care le plac și cuvinte pe care le detestă, vor desena o poezie în stilul caligramelor avangardiste și vor face să plouă cu metafore.

📌 Cum să vă înscrieți?

Nimic mai simplu: click aici -> https://fb.me/e/2IE1aNQPm

Unde? Palatul Sutu, B-dul I.C. Bratianu nr. 2, Bucuresti

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Joi 19 Ianuarie 2023

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Călătoria lui Puf dinspre soare-răsare spre soare-apune. Ateliere de scriere creativă este organizat în perioada 11 August 2022 - 18 Ianuarie 2023; Joia în fiecare săptămână.

Detalii Locație

Palatul Șuțu

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Bulevardul Ion C. Brătianu, 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL