Campania de Crowdfunding Eematico Toys

29 Mai - 13 Iunie 2018
București

Simpatica echipă eematico a dat startul unei campanii de crowdfunding, odată cu crearea primei linii de jucării din România, dezvoltată prin cercetare educațională. În cadrul campaniei de crowdfunding care se desfășoară în perioada 14.05 – 13.06, puteți găsi jucăriile eematico la prețuri reduse sub forma recompenselor. 

Pachetele de recompense din cadrul campaniei includ toate jucăriile eematico, dar și cursuri, tabere, ateliere, construcții și reduceri speciale, pentru o experiență eematico desăvârșită!

Campania de Crowdfunding Eematico Toys materiale cerc.jpg

Toate jucăriile eematico Toys sunt create de la zero de către echipa eematico, în atelierul de producție. În atelier prind formă kiturile de asamblare, care așteaptă cuminți mânuțele dibace ale copiilor pentru a fi construite și a deveni jucării adevărate.

De ce avem nevoie de acest proiect in Romania? Pentru ca prin joc si joacă, copiii pot descoperi și înțelege noțiuni fizice, concepte științifice utile și aplicații practice, într-un mod natural și foarte distractiv. În plus, copiii sunt artiștii propriilor jucării!

Campania de Crowdfunding Eematico Toys materiale 1

Vă propunem să îi susținem pe oamenii dragi de la eematico în demersul lor de a construi – la propriu – o lume mai bună pentru toți copiii din România!

Campania de Crowdfunding Eematico Toys detalii de material

Cum poți susține proiectul eematico Toys:

1. Alege unul dintre pachetele create special pentru această campanie.  Prețurile oferite în cadrul campaniei de crowdfunding sunt, în medie, mai mici cu 15% decât prețul de listă al produsului.

2. Răspândește vestea că a început campania de crowdfunding, așa cum vrei tu: în conversațiile de zi cu zi, pe pagina ta de Facebook sau Instagram și prin orice altă metodă dorești. Cu cât află mai mulți oameni, cu atât cresc șansele ca echipa eematico să găsească susținerea pe care o merită!

3. Dacă știi pe cineva care ar putea colabora cu echipa eematico și care i-ar putea susține în această campanie, nu ezita să îi contactezi.

Detalii Eveniment

Perioada:
29 Mai - 13 Iunie 2018

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL