Când Spui Masă în Familie, Copiii Spun Pizza Gratis!

București

Când spui masă în familie, copiii spun pizza! Corect?

Ei bine, din experienţa noastră şi a prietenilor noştri părinţi, atunci când copiii spun pizza părinţii completează Fabio Pizza! Pentru că pizza nu trebuie să fie doar gustoasă, ea trebuie şi poate să fie sănătoasă. La Fabio lista de ingrediente nu include niciodată aditivi, coloranţi sau adaosuri şi potentiatori de gust.

Reţetele originale de la Fabio ne-au făcut să ne lingem pe degete şi în acelaşi timp să continuăm joaca plini de energie la fiecare petrecere: de la Novara cu broccoli, mascarpone şi nuci sau Nova Siri cu somon şi cherry, la Ostia cu haloumi şi dovlecei, Belvedere cu brânză feta de capră, dovlecei şi mărar sau Magiorre cu ciuperci şi pui la cuptor.

Pentru că #împreunăemaibine, pizza de la Fabio vine acum pentru prietenii GOKID cu o ofertă de nerefuzat: O PIZZA GRATIS cu codul promo „GOKID”!

COMANDĂ ACUM!

Nu trebuie decât să alegi dimensiunile şi sortimentele preferate, introduci codul promo GOKID şi comanda însoţită de pizza gratis vin la tine acasă direct de pe foc, fără contact!

Şi pentru că nu în fiecare zi e petrecere dar în fiecare zi ne e pofta de ceva gustos şi sănătos, te invităm să vizitezi chiar azi fabiopizza.ro şi să alegi pizza preferată sau chiar un meniu complet, dintre numeroasele sortimente de paste, salate, deserturi şi băuturi!

Spune-le şi prietenilor tăi pentru că, nu e aşa,

ÎMPREUNĂ E MAI BINE!

COMANDĂ ACUM!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU