Caravana #EUSavesLives, la București

03-06 Mai 2018
București

Campania de informare “UE salvează vieți”, demarată de Comisia Europeană în 6 aprilie, are obiectivul de a explica, în mod interactiv, contribuția Uniunii la coordonarea răspunsului de urgență în cazul unor dezastre naturale și al altor crize, în Europa și în restul lumii. Caravana traversează mai multe țări europene și va ajunge la București în 27 aprilie.

Prin intermediul unei expoziții, ce folosește tehnologii de realitate virtuală, veți putea vizita taberele de refugiaţi din Bangladesh, veți intra în pielea unui pilot de avion Canadair care stinge incendii şi veți putea asista la exerciţiile cu ajutorul cărora experţii în protecţie civilă ai Uniunii Europene se pregătesc pentru a face faţă unor dezastre naturale, precum cutremurele.

Ceremonia de deschidere va avea loc în data de 27 aprilie, ora 12.00, la centrul comercial Plaza România din Bucureşti, situat pe b-dul Timişoara, nr. 26.

Expoziţia va fi deschisă zilnic, între 27 aprilie şi 6 mai, în timpul programului de funcţionare a centrului comercial, de luni până duminică, între orele 10.00 și 22.00.

Aşteptăm să ne faceţi o vizită!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1993568650715996/.

Detalii Eveniment

Perioada:
03-06 Mai 2018

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL