Caravana Poveștilor vă invită în „Călătorie cu covorul fermecat”

Duminică 27 August 2017
București

Caravana Poveștilor îi invită pe locuitorii din sectorul 3 într-o „Călătorie cu covorul fermecat”!

Duminică, 27 august 2017, în Parcul IOR – Titan, luăm loc pe covorul fermecat pentru a zbura în 1001 de povești spre palatele sultanilor și prinților arabi.

Ne vom întâlni cu duhul ce iese din lampa fermecată, vom deschide peștera comorilor alături de Ali Baba și vom străbate mările alături de Sinbad Marinarul.

După ora de povești, vom deveni maeștri în construcția de corturi pentru beduini. Apoi, la teatrul de păpuși, personajele poveștilor arabe vor prinde viață.

Vă invităm la oaza noastră de veselie, ne vom distra pe cinste!

Programul călătoriei va fi următorul:
– atelier de lectură (între 18.00 şi 19.00)
– atelier de creativitate (între 19.00 şi 20.00)
– teatru de păpuşi (de la 20.00 la 21.00)

„Caravana Poveștilor Ediția a 2-a” este un proiect organizat de Primăria Municipiului București prin Biblioteca Metropolitană București, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și realizat în parteneriat cu Asociația BASAR şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor! Misiunea BMB este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunității prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public.

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

#caravanapovestilor #bibliotecametropolitana #AFCN #bibmet #creativitate #atelierepentrucopii #ParcIOR #ParcTitan

https://www.facebook.com/events/1133187083380202/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 27 August 2017

Program:
18:00 - 21:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Alexandru Ioan Cuza

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Liviu Rebreanu/Baba Novac/Nicolae Grigorescu

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL