Căsuţa Aventurilor

  Căsuţa Aventurilor te asteapta cu loc de joaca, petreceri si centru de activitati pentru copii pe Soseaua Oltenitei, lângă LIDL Popeşti Leordeni.

  Petreceri pentru copii la Căsuţa Aventurilor, loc de joaca si centru de activitati pentru copii pe Soseaua Oltenitei, lângă LIDL Popeşti Leordeni.

  Petreceri de vis pentru copilul tau! Sarbatorim copilaria!

  Cei mici îşi pot petrece ziua împreună cu eroi de poveste, care îi vor ghida prin tunelul misterelor, vor explora castelul medieval, se vor juca şi vor experimenta panoul senzorial, vor găti, construi şi se vor distra alături de prietenii lor și de toţi cei dragi. Timp de 3 ore aveţi o locaţie de 200mp în exclusivitate la dispoziţia dvs., totul ca cei mici să aibă petrecerea de vis.

  Date de Contact Căsuţa Aventurilor

  [email protected], 0742238564

  https://www.facebook.com/CasutaAventurilor


   RECOMANDARE

  Detalii Locație

  Oraș:
  Bucuresti

  Adresa:
  Sos. Oltenitei 21c

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU