Ce Facem Cu Copilul în 24-25 Septembrie. Recomandări de Weekend în Bucureşti

Vezi ce facem cu copilul în 24-25 Septembrie, un weekend de evenimente pentru copii si parinti în Bucuresti: Baby Expo, PIUA, Rocket Bike, Narativ, multe ateliere şi spectacole.

In weekendul mergem cu cei mici la festivaluri, spectacole şi ateliere. Vezi şi unde poţi să iesi fara copii, îţi oferim o listă de recomandari de festivaluri pentru părinţi în 2016.

Vremea va fi răcoroasă, toamna şi-a intrat in drepturi deja şi aşa cum estimau meteorologii de săptămâna trecută, punem o haină in plus. Vezi si ce locatii kid-friendly au mai aparut in Bucuresti.

Ce Facem Cu Copilul în 24-25 Septembrie vremea in Bucureşti

 

JOI 22 SEPTEMBRIE 2016

 

 TÂRG

 • Timp de 4 zile, de joi până duminică, parintii sunt invitati sa testeze si cumpare cele mai noi si interesante produse pentru cei mici, la preturi speciale la BABY EXPO Editia 47, targ pentru bebelusi si gravide, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor, care isi deschide portile in zilele de 22-23-24-25 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

SÂMBĂTĂ 24 SEPTEMBRIE 2016

 Ce Facem Cu Copilul în 24-25 Septembrie în Bucureşti

 

 ATELIER

 • Teatrul din Podul Meu aduce la Kindi Center cel mai nou spectacol-atelier Pe Nisip, regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel. Un atelier de educatie timpurie prin teatru pentru copii de 1-3 ani.
 • Tapusele ne invita la un atelier creativ copii 1-3 ani, Micutul Picasso, la care cei mici vor picta un tablou numai bun de inramat. O bucată de pânză, două mâini şi multe culori – tablou de neuitat, numai bun de înrămat!

 SPECTACOL

 • iMapp Bucharest 2016 te aşteaptă la proiecții pe a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, mai mult de 104 proiectoare necesare, 23.000 de metri pătrați ai suprafeței de proiecție, peste 2.000.000 ANSI lumeni și o scenă uriașă.

 TÂRG

 SĂRBĂTOARE

 • Copiii sunt aşteptaţi la Ziua Europeană a Limbilor să participe la jocuri lingvistice și concursuri organizate la standurile organizatorilor in Bucuresti.

 FESTIVALURI

 • Asociația Curtea Veche ii asteapta pe copiii cu varste intre 3-14 ani la o noua editie NARATIV festival de lectura pentru copii, care va avea loc in doua weekend-uri: 24-25 septembrie și 1-2 octombrie 2016.
 • Nocturna bibliotecilor la Biblioteca Metropolitană București
  Vrei să joci un board game, să vezi un spectacol de teatru, să schimbi cărți și să te plimbi prin bibliotecă noaptea?
  Vino sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 18.00 la 02.00, în Sediul Central, Filiala Ion Creangă, Filiala Gheorghe Lazăr și Spațiul “X” adiacent Filialei “Emil Gârleanu”.

 LANSARE DE CARTE PENTRU COPII

 COMPETIŢIE SPORTIVĂ 

 • De la copii incepand cu varsta de 2 ani, care descopera bicicletele fara pedale, la sportivi legitimati in cluburi de ciclism profesionist, suntem asteptati la Rocket Bike Fest 2016, un eveniment de ciclism care se adreseaza familiilor cu copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 18 ani, precum si pasionatilor de competitii sportive (19 ani+).

Vezi lista completa de evenimente de sambata 24 septembrie.

Vezi mai jos ce facem cu copilul în 25 Septembrie în Bucureşti.

Vezi şi:

6 Desene Animate în Română pentru Copii de peste 5 Ani

Cum Să Transformi Joaca cu Copilul Tău Dintr-o Corvoadă în Bucurie

Palatul Mogosoaia. Destinaţie Kid-Friendly de Weekend

 

DUMINICĂ 25 SEPTEMBRIE

 Ce Facem Cu Copilul în 24-25 Septembrie în Bucureşti

 

 TEATRU

 • Teatrul Ion Creangă adaptează una dintre cele mai îndrăgite și fermecătoare povești într-un spectacol de teatru copii mici, De-a Micul Print, un eveniment pentru copii de 0-6 ani. Descopera povestea Micului Print care a fermecat generatii de copii.

SPECTACOLE 

 INTÂLNIRE ONLINE

 • Work at Home Moms te invita online la Mentorat Antreprenorial pentru Mame – Mama Antreprenor, sesiunea Consiliere financiar contabila.

 EXPOZIŢIE

 

Vezi lista completa de evenimente de duminica 25 septembrie.

 

 RECOMANDARI

 • O limba straina se invata cel mai usor cand esti copil! Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti. La Centrul Flying Colours invatarea limbii engleze este usoara. We love teaching English!
DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU