Cele Mai Potrivite Desene Animate Pentru Copii De 1 An

Selectie de seriale de desene animate pentru copii de 1 an: colorate, cu melodii amuzante si actiune lenta si usor de inteles.

Probabil ca ai aflat ca exista teorii care spun ca cei mici nu ar trebui sa se uite la ecrane daca nu au implinit inca 2 ani. Daca vrei sa faci o exceptie si nu planuiesti sa il tii pe copil prea mult la desene, iti oferim o selectie potrivita de desene animate pentru copii de 1 an. Cum la noi arta sufera, vei gasi doar desene in engleza.

Animalele de la ferma

Invatam animalele de la ferma in engleza, cu ajutorul unor desene animate 3D educationale pentru copii de 1 an. Un tractor de jucarie aduce animale, care sunt introduse in sopronul cu selector de forme.

Laugh & Learn™ Cartoon for Babies

Prietenii Puppy, Sis si Froggy exploreaza si canta intr-un desene animate pentru copii de 1 an si mai mari. Vezi un playlist de desene animate educationale.

 

Noksu. Desene animate 3D, serial pentru copii de 1-2 ani si prescolari

Noksu este un personaj pe care caracterul extrovertit si curiozitatea il poarta, impreuna cu prietenii sai, de la o aventura la alta. Istetul Nupi il insoteste peste tot, Betty invata alaturi de Noksu invata in fiecare zi ceva nou. Aventurile lor le dezvolta abilitati sociale de care au nevoie pe masura ce se dezvolta. Poveștile au întotdeauna un final fericit si se refera la experiente din care copiii mici invata.

 


Vezi si:

Timiditatea la copii: anxietate socială şi stângăcie în interacţiunile cu oamenii

Ferma La Tzara, destinatie de aventura pentru copii si adulti langa Bucuresti

Evenimentele pentru copii din weekendul acesta


 

Uki. Desene animate belgian

Uki este un serial potrivit si pentru cei mai mici dintre iubitorii de desene animate.

Personajul principal este o mica creatura galbena, Uki, cu gat lung si antena pe cap. Ca si cum nu ar fi deja un personaj iesit din comun prin infatisare, Uki poate misca obiecte de la distanta, ceea ce se numeste telekinezie.

Smart Kid. Desene animate pentru copii de 1 an

Tractorul are o misiune foarte importanta: va transporta animalele la grădina zoologică. Va aduce un ursulet panda, apoi o girafă, un elefant, o gorilă, o cămilă, un hipopotam și o zebră. Apoi repetăm din nou toate animalele.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU