Cerc Ritualic pentru Femei ~ Women Circles ~

Sâmbătă 18 August 2018
București

Cu aprobare și îndrumare Divină, (re)deschid întâlnirile periodice pentru femei, (și în această existență..) cu intenția de redescoperire a energiei Feminine Sacre și manifestarea ei pe toate planurile vieții noastre; Ea ne sustine în alchimia relațională, în reconectarea cu un nou nivel de vitalitate și abundență, în ascultarea Intuitiei ancestrale, în manifestarea unei noi sexualități, prin senzualitate și senzitivitate modificată, in beatitudinea Unitatii Divine, susținând crearea de noi repere, evenimente și posibilități in viața noastră, printr-o rezonanță diferită.

Ce vom face în cadrul cercurilor? Cântăm, dansăm, ne reconectam, purificăm diferite structuri prin ritualuri cu toba șamanică, exerciții si meditații, învățăm /folosim respirațiile ovariene, mișcări și mudre pentru sistemul genital si pentru deschiderea Inimii, medităm cu boluri tibetane în deschiderea noilor drumuri spre Noi, ne reconectăm cu energia Yin a Lunii în diferite faze, cu sunete sacre și ritualuri ancestrale, ~pe care cel mai probabil le-am mai facut cândva.. ~ curatăm și dezlegăm ceea ce nu ne mai este necesar în manifestarea noastra Aici și Acum!

În plus, ne împărtășim problemele principale, comune sau individuale; Învățăm să cerem și să oferim ajutor dincolo de perspectiva victima-agresor-salvator, din Spatiul Femeii Conștiente! Învățam să schimbam perspectiva și să vedem si alte semnificații ale evenimentelor din viața noastră, prin alte puncte de vedere și o nouă percepție extinsă .

Învățăm să ne ascultăm corpul, să ne ascultam pe Noi, sa ascultăm “surorile”, să selectam și prioritizam, să ascultam Ghidarea și să o transmitem! Fiecare din noi va face asta 💞

Cautam Adevărul din interiorul nostru, Femeia din spatele oricărei imagini/rol/ strat de suprafață, descărcăm pas cu pas încărcătura kharmică acumulată și purtată de secole de femeile din neam, eliberand “bagajul” energetic care ne blocheaza sau ține în loc.

Mână în mână, de la Inimă la Inimă, Sine Superior către Sine Superior, cu ghidare și asumare, lucram și primim raspunsuri legate de următoarele SUBIECTE:

~ Reconectarea cu cele 4 elemente ~ Pământ, Foc, Apă, Vânt.
~ (Re)setarea intențiilor, claritate decizională și consecvență în Drumul către MINE.
~ Redescoperirea Feminității Sacre
~ Autenticitate Feminină și Adevărul Personal, dincolo de social, educațional, și orice am preluat din conștiința de masă
~ Deschiderea Inimii Feminine
~ Manifestarea energiei Feminine prin dans, cântec, artă
~ Reconectarea cu Mama Pământ. Resincronizarea pulsului și a ritmului lunar, cu cel al Mamei Pământ. Influențe, susținere, transmisii..

~ Atribute Feminine Constructive versus Manifestări Corozive.
~ INTUIȚIA Feminină si reconectarea prin Inima la “Cronica Akasha”. Deblocarea canalelor, deschidere mebtala, încredere în tot ceea ce ne este transmis!

~ Dansul cu Viața și mersul pe Val
~ Anotimpuri Feminine; respectarea ciclurilor și Stărilor Interioare

~ VOCEA vindecatoare si conectarea ei cu Inima
~ Deblocarea comunicării, exprimare ecologică din Spatiul Inimii și relationare eficientă

~ Purificarea Pântecului de energiile reziduale ale relațiilor trecute.
~ Mandala Uterului și deschiderea spre o noua claritate și conectare cu energiile lui. Alegeri si influențe, susținători și consumatori inteiori și exteriori.
~ Înțelepciunea Pântecului și renașterea puterilor creative feminine prin Pântec și Inimă.
~ Resetarea Femeii interioare, prin integrarea mentruației in ciclul evolutiei sacre. Practici de alchimie internă, purificare, renaștere și restructurare, in timpul perioadei menstruale.

~ Purificarea resentimentelor, amintirilor, prin integrare optima a experiențelor si evoluție prin învățare si nu prin suferință.
~ Despre gelozie, posesivitate vs Libertate asumată și oferită. Cauze, rădăcini, diferențe și influențe.
~ “To Rise in Love” vs “To fall in Love”

~ Vindecarea traumelor sexuale și descoperirea Sexualității Unificatoare
~ Depășirea Complexelor, sentimentelor de inferioritate și a auto-valorizarii prin comparație
~ Extaz, senzualitate, beatitudine in unitatea intimă dar și în fiecare moment al vieții.

~ Despre armura ~ energetică, mentală, comportamentală, conștientă și subconștientă.
~ Descoperirea Femeii din spatele ei si a atributelor ei naturale
~ Incheierea Luptei vechi sau actuale, ancestrale, propagate, preluate sau asumate in “trib” cat si cu “celălalt parte” a unei baricade vechi.. prin:
~ Dezlegari de jurăminte, contracte, promisiuni, legături, blesteme și de toate entitățile care sunt legate/atașate prin contract de acestea.. și de noi. De acum și de altădată.

~ Recrearea noilor posibilități de manifestare a Energiei Feminine
~ Despre Încrederea Ancestrală

~ Surse de Vitalitate, consumatori și sustinatori.
~ Timpul și relația “lui” cu Femininul. Influențe, puteri de accesare si resincronizare in Timpul Optim Divin
~ Timp, odihna, resetare, refacere, reechilibrare. Importanța spațiului propriu

~ Renunțarea la așteptări, dependențe, judecată, atașament și relaționarea dincolo de ele

~ Întâmpinarea Energiei MASCULINE SACRE din spațiul Femininului Sacru, transformator
~ Contribuția Feminină în evoluția și manifestarea Masculinului Sacru
~ UNITATE Interioara, Unitate în Cuplu si Unitate cu Tot ceea ce este. Unitate în Mic și in Mare..

Vom aborda subiectele în funcție de dinamica îndrumărilor, a grupurilor formate la fiecare întâlnire și a susținerii exterioare [Univers ~ Mama Pământ ~ Conjuncturi Astrale ~ sustinerea Ghizilor de Lumina] .
Ele vor fi sincronizate cu momentul de Timp si nevoile individuale ale fiecareia din noi, la fiecare din întâlniri.

Parte din subiecte vor fi tratate separat, individual, ca tematica concretă și le voi anunța înaintea fiecărei întâlniri in care se va stabili tematica corespunzatoare. Vom stabili împreună parte din subiectele abordate și pe care vom lucra la fiecare întâlnire.
Altele, vor fi combinate pe parcursul fiecarei intalniri, in functie de ghidare.

Ne vom întâlni la Cercul de Femei, pentru început, de 2 ori pe lună, apoi în funcție de tot ceea ce Femininul din noi va cere și va avea nevoie, vom stabili si optimiza impreuna un program eficient.

Pentru că în alte vremuri am propus și inițiat ritualuri puternice care au sustinut lupta împotriva bărbaților, distanțarea de energia masculină si manifestarea valențelor ei, alimentând concurența.. lupta.. revolta.. revanșa.. castitatea.. a venit vremea ca Aici si Acum sa revoc, reneg si eliberez tot ceea ce cândva am susținut să fie legat, limitat, restricționat, promis.. și manifestat.. în sensul separării și al luptei..
Astept de mult timp această aprobare pentru a putea lucra și elibera multe din subiecte.. și pentru a susține o repozitionare a Femininului in fața altei realități: Divine, supreme.. spre care avem nevoie să ne îndreptăm!

Mulțumesc cu recunoștință și emoție pentru ca am primit acest acord.. după lecții, experiente, cerințe, suferințe și renașteri uneori grele, prin care am depășit acele praguri (auto)impuse și ștampilate pregnant peste ani și vieți.. ca să pot Vedea.. înțelege.. și da mai departe. Pentru ca împreună sa revocăm asumări vechi si sa redescoperim posibilități și manifestări Noi!

Participare pe baza de DONAȚIE

Programul ~in linii mari. (Si flexibile😊)~ necesarul si chiar sugestii de îmbrăcăminte, vor fi anunțate înaintea fiecărei întâlniri.

Vă aștept cu drag, implicare și susținere ! ♥

https://www.facebook.com/events/491668407948238/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 August 2018

Program:
18:30 - 21:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL