Clasic e Fantastic – Lecția de jazz. Spectacol interactiv pentru copii de toate vârstele

Sâmbătă 08 Iunie 2024
București

Lecția de jazz este un spectacol interactiv pentru copii de toate vârstele, în care aceștia vor învăța să descopere muzica, să asculte muzică și să cânte!

Vă așteptăm la Ateneul Român sâmbătă, 8 iunie, ora 11 la ultimul spectacol Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica din stagiunea 2023-2024. Vom prezenta fragmente din celebra operă comică Bărbierul din Sevilla de Rossini într-o interpretare originală, veselă și spumoasă așa cum a gândit-o regizorul Răzvan Georgescu.

Afișul este semnat Bristena de Satmaari

Vă reamintim că vă puteți pregăti pentru acest concert răsfoind volumul Gioachino Rossini și povestea lui Wilhelm Tell, apărut de curând în Editura Grafoart. Unii s-au grăbit să își cumpere deja cartea minunat ilustrată de Carla Duschka

Portretul compozitorului a fost creat de Oana Gheorghiu și va face parte din următoarea colecție Clasic e fantastic. Compozitori și operele lor în pregătire tot la Editura Grafoart.

Biletele se pot cumpăra
– De la Casa de Bilete a Ateneului Român (Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00, Telefon: 021.315.68.75)
– Online, accesând site-ul www.fge.org.ro – secțiunea „Calendar“.

Vă așteptăm cu drag!

📍Ateneul Român – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: LINK


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Iunie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL