Colaj de toamnă. Colăm fragmente din natură – Atelier 4-12 ani @ MARe

Duminică 18 Octombrie 2020
București

Colaj de toamnă. Colăm fragmente din natură

Duminică, 18 octombrie
Orele 12:00 – 15:00
Copii de 4-7 ani (12:00 – 13:00)
Copii de 8-12 ani (13:30 – 15:00)
40 de lei/participant.

Unde? Muzeul de Arta Recenta, Bulevardul Primăverii 15, București

***Înscrierile se fac doar pe adresa de email: [email protected] cu mesajul: ”Colaj de toamnă. Colăm fragmente din natură” unde menționați grupa de vârstă și numărul de copii participanți.

Abia așteptam venirea toamnei, ca să sporească din nou hărnicia omului și să răsplătească truda pământenilor cu recolte bogate de struguri, mere, pere, nuci, alune și alte poame…

Toate emoțiile și roadele ar putea fi “prinse” de copii într-un colaj cu natură statică, ei fiind adesea fermecați de formele felurite ale frunzelor și de atmosfera multicoloră a toamnei. Noi deja ne amintim cu duioșie și nostalgie de momentele în care adunam frunzele și le presam între filele cărților de buchisit… Doar că între timp ne-am făcut mari și vrem să aducem toamna în muzeu!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Copiii vor avea ocazia să “recolteze” cele mai expresive fragmente de sezon în compoziții cu amprentă personală; prin tehnica colajului și cea a asamblajului, prin asocierea și alăturarea unor porțiuni culese de noi din natură, cu splendide închipuiri copilărești.

Și pentru că în MARe avem o mulțime de repere vizuale pentru micuți, mai întâi vom privi peisajul, colajul și asamblajul, prezente în expozițiile: “Diversitate stilistică” și “Din senin / Out of the blue” materializate în lucrările artiștilor Victor Man, Ion Bârlădeanu, respectiv Lucian Hrisav.
Pe urmă, inspirați, vom ajunge în atelierul de la mansardă unde vom realiza propriul nostru colaj de toamnă.

Atelierul este adaptat ambelor grupe de vârste și are ca scop dezvoltarea imaginației pe baza unor experiențe practice de atelier.

Vă așteptăm!

Concept de atelier: Elena Ghițoiu

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 18 Octombrie 2020

Program:
12:00 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL