Competiția Internațională Golden Dance – Online. World Cup of Folklore

08-16 Aprilie 2021
București

Artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII reprezintă România la un nou eveniment internațional.

În perioada 8 – 16 aprilie 2021, artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII reprezintă ROMÂNIA la Competiția Internațională GOLDEN DANCE – Online, eveniment organizat de EURO FOLK ACADEMY, sub auspiciile WORLD ASSOCIATION OF FOLKLORE FESTIVALS și EUROPEAN ASSOCIATION OF FOLKLORE FESTIVALS – parteneri UNESCO, la care participă peste 500 de artiști din 17 țări ale lumii.

Golden Dance TMA

Scopul anunțat al competiției este acela de a susține talentul artiștilor, oferind, în același timp, o oportunitate pentru promovarea valorilor și resurselor culturale ale țărilor participante, pe plan internațional.

Pe toată durata evenimentului, spectatorii au posibilitatea să voteze momentul „Rituals for Honoring Mother Earth”, prezentat de artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII, pe platforma https://eaff.eu/en/online-festival-vote/963-2923-international-dance-competition-golden-dance-online. Voturile sunt luate în considerare pentru câștigarea Premiului publicului.

Deși este una dintre cele mai tinere instituții publice de cultură din peisajul național, TEATRUL MUZICAL AMBASADORII a reprezentat ROMÂNIA la importante festivaluri naționale și internaționale și este câștigător a numeroase premii, între care 3 medalii de aur și două nominalizări pentru Grand Prix la Festivalul WORLD CUP OF FOLKLORE – Veliko Târnovo 2019, Premiul de Excelență în Artă la Festivalul ROMANIMA – Nurnberg 2019, Trofeul INTERNATIONAL CHILDREN’S FESTIVAL – New Delhi, GRAND PRIX și Locul I a secțiunea Classical Voice/Opera – Festivalul Internațional COPENHAGEN STARS 2021.

Detalii Eveniment

Perioada:
08-16 Aprilie 2021

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL