Concert DakhaBrakha (Ucraina) la Iulius Parc | TIFF 2022 @ Cluj-Napoca

Joi 23 Iunie 2022
Cluj-Napoca

✌️ Hai la concertul uneia una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe din Ucraina: 𝗗𝗮𝗸𝗵𝗮𝗕𝗿𝗮𝗸𝗵𝗮, 𝗷𝗼𝗶, 𝟮𝟯 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝟮𝟬.𝟬𝟬 la 📍 Iulius Parc. 💥💥Trupa combină foclorul ucrainean cu jazz-ul, trance-ul și cu instrumente din cultura indiană, arabă și africană.

În deschidere vor cânta: Muntet, un band de jazz-ul contemporan cu referințe Hip-Hop.

🎗 Eveniment special în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (𝗧𝗜𝗙𝗙), ediția 21, parte din inițiativa 𝗧𝗜𝗙𝗙 𝗳𝗼𝗿 𝗨𝗸𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲.

✌️ În ultimele luni, 𝗗𝗮𝗸𝗵𝗮𝗕𝗿𝗮𝗸𝗵𝗮 se află într-un turneu internațional, în care promovează muzica ucraineană și transmit mesaje de pace:
❝A fost greu să ne părăsim țara, dar suntem aici pentru că suntem artiști. Este foarte important pentru noi să simțim sprijin și solidaritate cu Ucraina, să facem cunoscute în lume muzica și tradițiile noastre în aceste vremuri de război❞.

ℹ️ Trupa 𝗗𝗮𝗸𝗵𝗮𝗕𝗿𝗮𝗸𝗵𝗮
În ucraineana veche, numele formației înseamnă: „dă/ia”.
Fondată în 2004 la Kiev de regizorul de teatru avangardist Vladislav Troițki, DakhaBrakha își definește stilul ca fiind „haos etnic”/ „ethnic chaos”. Esența muzicii lor vine din folclorul ucrainean.

ℹ️ 𝗧𝗜𝗙𝗙 𝗳𝗼𝗿 𝗨𝗸𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲
O inițiativă dedicată comunității, dar și cineaștilor ucraineni.
Pe baza unui act de identitate, cetățenii ucraineni vor avea acces gratuit la toate filmele din festival proiectate în Piața Unirii.
Ca parte din EducaTIFF, secțiunea dedicată copiilor și adolescenților, vor avea loc proiecții de filme cu subtitrări în limba ucraineană.
Muzicieni ucraineni vor susține concerte pe toată durata TIFF2022, iar una dintre zilele festivalului va fi dedicată mâncării și preparatelor tradiționale.

🎗Eveniment special organizat în cadrul celei de-a 21-a ediții a Festivalului de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 17-26 iunie la Cluj-Napoca

Detalii Eveniment

Data:
Joi 23 Iunie 2022

Program:
De la 20:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL