Concert de Craciun – Maria Raducanu in Sufragerie

Vineri 20 Decembrie 2013

La Teatrul de Sufragerie, seara de colinde cu Maria Raducanu.

Deja devenita o traditie la Teatrul de Sufragerie, seara de colinde cu Maria Raducanu, readuce colindul soptit, tremurul smerit al corzilor de chitara,  povestile magice ale Craciunului,  aromele din bucataria bunicii, bucuria din sufletele voastre, prieteni laolalta. Iar Maria Raducanu ne va canta  tihna pe care doar serile de iarna o pot depana.

Vom fi doar 25 de prieteni, atat cat sa ne simtim bine si atmosfera sa fie apropiata: stam pe jos, pe perne sau pe divan,  bem vin fiert cu scortisoara si gustam din cosurile gazdei pline cu turta dulce, covrigi, cozonac facut in casa, mere, nuci. Adu traista cu tine si hai sa petrecem cea mai calda, aromata si plina de visare seara, asteptand Craciunul.

Maria Raducanu este o aparitie emotionanta, o voce unica, pur si simplu extraordinara. Renumită pentru interpretările pieselor Mariei Tănase, Maria Răducanu, împreună cu cvartetul său, a realizat un turneu omagial în Germania, la München, Berlin şi Stuttgart, dedicat centenarului naşterii celei supranumite „Regina cântecului popular”. A lansat până în prezent nouă albume, pentru care a colaborat cu muzicieni ca Johhny Răducanu, Mihai Iordache, Mircea Tiberian, etc

Despre Teatrul de Sufragerie

Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi acasă ca la tine acasă, te descalţi, iei un loc pe perna, divan  sau chiar pe un fotoliu. E cald, prietenos si vesel. Servesti un ceai cald cu ghimbir sau iasomie si prajturi de casa.  Şi te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Chiar ţie si doar celorlalti 20 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică, intimă, personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASA. Este un transfer de emoţie ca într-o atingere. Iar tu faci parte din spectacol. Aşa că lasă-te purtat de poveste. Deja îi aparţii. Sau ea îţi aparţine ţie?

De la prima reprezentatie, ianuarie 2012, Teatrul de Sufragerie este situat intr-o frumoasa casa interbelica, de pe Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti (zona cismigiu/schitu magureanu/berzei) si isi intampina spectatorii in fiecare saptamana cu spectacole de teatru, muzica  cu profesionalism si iubire fata de public. Premiul pentru cel mai bun spatiu de teatru la Bucuresti Fringe 2012, premiul special al juriului la Iasi Fringe 2013 pentru spectacolele Morrison. Poeme pe intuneric si Fara Cap, selectionat in Festivalul Teatrului Independent Bucuresti 2014.   www.teatruldesufragerie.ro

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 20 Decembrie 2013

Program:
21:00:00 - 21:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL