Concert de jazz și world music by The Preda’s (Olanda)

Miercuri 26 Iunie 2024
Cluj-Napoca

𝐓𝐡𝐞 𝐏𝐡𝐞𝐧𝐨𝐦𝐞𝐧𝐨𝐧 nu este doar un proiect, este o călătorie sonoră incredibilă, cu Marius Preda în rolul principal.

Cu o paletă muzicală diversă, el face ca fiecare instrument să devină un actor distinct, într-o dramă sonoră excepțională. De la etnicele și magicele sunete ale cajonului și naiului, la eleganța viorii, măiestria pianului și la acordurile pasionale ale acordeonului și vibrafonului, fiecare instrument se transformă într-o entitate în sine sub mâinile lui Marius Preda. În acest fel, spectatorul devine martorul unei versatilități muzicale uimitoare, explorând înălțimile și adâncimile emoțiilor.

Parcursul lui Marius Preda în muzică a început la patru ani, a continuat cu absolvirea cu distincție a conservatorului din Haga, devenind, mai târziu, un pionier al jazz-ului cu țambal. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la ritmurile folclorice la improvizațiile jazz și de la accentele clasice, la tangourile pasionale.
A colaborat cu mari nume, precum Arturo Sandoval, Gheorghe Zamfir și Vladimir Cosma și a urcat pe scene prestigioase cum sunt Palais des Congrès din Paris sau Blue Note din New York. Proiectul „Preda – Fenomen: dezvăluirea armoniei” a primit laude din partea unor vedete precum Mike Stern, Arturo Sandoval și Hans Zimmer.

Așadar, The Phenomenon by the Preda’s este o simfonie a genurilor, care dezvăluie o călătorie muzicală de 30 de ani, pe care o vei putea descoperi la Opera Aperta.

Concertul 𝐓𝐡𝐞 𝐏𝐡𝐞𝐧𝐨𝐦𝐞𝐧𝐨𝐧 este prezentat de Iulius Mall și va fi susținut pe scena din Iulius Parc, așadar, adu-ți ceva comod pe care să stai și bucură-te de versatilitatea uimitoare a artiștilor de la The Preda’s.
Festivalul Internațional Opera Aperta este realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului Local Cluj-Napoca și al Asociației „Opera 2 You”.

📍 Iulius Parc – Vezi pe hartă/traseu

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: link/

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 26 Iunie 2024

Program:
De la 20:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL