Concerte pentru Bebeluși. Spectacole pentru copii Ludiceea

28 Noiembrie - 01 Decembrie 2019
București

Născută din pasiunea pentru evenimente culturale gingaşe pentru copii, Ludiceea debutează pe scena spectacolelor pentru copiii din Bucureşti cu o iniţiativă cum nu se poate mai delicată: o serie de 12 concerte pentru bebeluşi şi fraţii lor mai mari, însoţiţi de părinţi, bunici şi oricine ştie să se bucure de muzică, linişte şi împletirea dintre ele.

Într-o formulă de şapte artişti – cântăreţi, instrumentişti şi dansatori, grupul portughez Musicalmente este condus de muzicologul şi pedagogul Paulo Lameiro şi vine cu un program construit în jurul muzicii clasice şi condimentat cu improvizaţii vocal-instrumentale născute din colaborarea artiştilor cu întreaga audienţă, Concertele pentru bebeluşi au un singur scop declarat: savurarea muzicii de calitate de către copiii mici şi foarte mici, în compania celor mai apropiaţi lor şi într-un cadru perfect adaptat nevoilor specifice vârstei.

În premieră în România între 28 noiembrie şi 1 decembrie, la sala New York din World Trade Center Bucureşti, Concertele pentru bebeluşi nu au limită de vârstă, căci limităm noi, organizatorii, tot ce e necesar pentru ca cei mai tineri dintre participanţi şi insoţitorii acestora să nu aibă decât grija muzicii, a uimirii, a visării, a descoperirii. Lumina e difuză, sunetul e la volumul optim pentru cele mai gingaşe urechi, durata călătoriei muzicale prin intermediul instrumentelor, ritmurilor şi acordurilor, este de 45 de minute. Locurile sunt, de asemenea, limitate, deoarece e prioritar pentru noi ca invitaţii cei mai gingaşi să se bucure de un spaţiu generos, în care artiştii şi publicul umplu scena deopotrivă, iar scaunele sunt înlocuite de braţele iubitoare ale parintilor. Vor fi 60 de locuri pentru bebeluşi la fiecare concert, lăsând astfel loc de mişcare şi visare, întrebare şi ascultare, atingere şi privire, apropiere şi depărtare de artişti şi instrumente.

Ludiceea a luat naștere în Spania, după ce Andreea Bâscă, promoter de concerte, a adus pe lume o fetiță și a început să caute contexte jucăușe prin care să-i arate lumea de cum deschide ochii, dar mai ales să-i transmită dragostea de sunete și imagine. Ca parte a echipei Twin Arts, Andreea a ajutat ani la rând publicul din România să se-ndrăgostească la Sala Radio sau Sala Palatului de artiști ca Gregory Porter, John Mclaughlin, Brad Mehldau, Ibrahim Maalouf, Snarky Puppy sau Robert Glasper. Pe agenda noastră veți găsi concerte, piese de teatru, expoziții, instalații media și multe alte evenimente ce vor avea mereu ca scop interacțiunea care stimulează inteligența și imaginația.

Toate proiectele de live entertainment pe care vi le propunem sunt pentru noi, cei care știm să pășim, dar mai ales pentru cei care nu și-au început incă drumurile și asteaptă să-i inițiem.

Program:

  • 28 noiembrie: Concert I – ora 10:00, Concert II – ora 11:45, Concert III – ora 15:00
  • 29 noiembrie: Concert I – ora10:00, Concert II – ora 11:45, Concert III – ora 15:00
  • 30 noiembrie: Concert I – ora 10:00, Concert II – ora 11:45, Concert III – ora 15:00
  • 1 decembrie: Concert I – ora 10:00, Concert II – ora 11:45, Concert III – ora 15:00

Bilete: 

Pentru „Concerte pentru bebeluși” se pun în vânzare 3 tipuri de bilete:

Bilete pentru bebeluși de la 0 la 18 luni la prețul de 70 de lei

Bilete pentru copii de la 19 luni la 3 ani, la prețul de 70 de lei

Bilete pentru copii cu vârsta peste 3 ani și adulți  (acestea sunt biletele pentru frați și surori mai mari, părinți sau bunici.) Prețul lor este de 75 de lei.

Biletele sunt individuale, valabile pentru o singură persoană.

Unde? Pullman Bucharest World Trade Center, Sala New York

Detalii Eveniment

Perioada:
28 Noiembrie - 01 Decembrie 2019

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL