Concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei | Iași

Duminică 15 Decembrie 2019
Iasi

Ediția de anul acesta a Concertului de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, „Ghetuțele de argint”, își propune să fie un dar îndreptat către copiii care nu pot păși singuri în viață și care au nevoie de sprijinul nostru pentru a merge mai departe.

Invitați:
Soprana Ana Cebotari
Tenorul Vlad Miriță
Arhid. Florin Guzgă
Corul Școlii „Varlaam Mitropolitul”
Corala „Universitas”

Locație: Centrul de evenimente „Agora”.

Toate fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi direcționate către Fundația Mihai Neșu și Centrul „Sf. Nectarie”.

Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii ”Sfântul Nectarie” a fost creat din dorința lui Mihai Neșu de a contribui sistematic, cu profesionalism, pe termen lung, la recuperarea copiilor cu dizabilități, cu ajutorul fanilor și a oamenilor care l-au iubit ca fotbalist și care încă îi sunt alături.
Fundația „Mihai Neșu” sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin terapii unice in Romania, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. Fundația își propune să înfiinţeze un nou centru de recuperare pentru copii, menținând standardele internaționale, întrucât actualul centru a devenit neîncăpător pentru numărul mare de copii din toata țara înscriși la tratamente.

Concertul face parte dintr-o campanie națională de fundraising ce va începe la data de 1 decembrie. Vă vom oferi detalii suplimentare despre cum vă puteți implica începând cu această dată.
Recomandăm ca intrarea la concert să se facă pe baza unei donații oferite de dumneavoastră la intrarea în sală, în urnele special amenajate.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Vă mulțumim pentru dragostea dumneavoastră!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 15 Decembrie 2019

Program:
17:00 - 19:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL