Concurs de felicitări și scrisori de dragoste @ Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi

06-14 Februarie 2019
Iasi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner, lansează a treia ediție a Concursului de felicitări și scrisori de dragoste în limba engleză February’s Moonstruck.

Concursul se va desfășura pe două secțiuni, după cum urmează:

1. Un concurs de felicitări destinat elevilor din clasele I-IV. Participanții vor realiza o felicitare cu mesaj conform temei date. Felicitările vor fi depuse la sediul bibliotecii, Compartimentul American Corner. Perioada de depunere a lucrărilor este 14 ianuarie – 14 februarie 2019.

2. Un concurs de creație literară adresat elevilor de gimnaziu și liceu. Participanții sunt invitați să scrie o lucrare literară originală în limba engleză (scrisoare,povestire, eseu, poezie etc.) pe tema dată. Perioada de depunere a lucrărilor este 14 ianuarie – 14 februarie 2019.

Participarea este gratuită, tinerii autori trebuie să fie înscriși la bibliotecă și lucrările să îndeplinească următoarele condiții:
– să fie originale (lucrările plagiate de pe internet sau din alte surse vor fi excluse din concurs);
– să nu depășească o pagină format A4 –Times New Roman, 12 pt., spaţiere 1 (între 500 şi 700 de cuvinte);
– să fie în format electronic (doc., docx.) și trimise la adresa de e-mail [email protected].

Alături de lucrarea atașată e-mail-ului, participanții sunt rugați să menționeze (în textul e-mail-ului și nu în interiorul „scrisorii”) și: numărul permisului de bibliotecă (fără existența acestuia lucrările nu vor fi înscrise în concurs), numele și prenumele, clasa, numele școlii și al profesorului coordonator.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Data limită de predare a lucrărilor este 14 februarie a.c., ora 16.00.

Jurizarea va avea loc în perioada 15-23 februarie 2018. Juriul va fi format din profesori de limba engleză de la școlile partenere. Se va acorda o importanţă deosebită talentului literar şi originalităţii de care dau dovadă concurenţii.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 23 februarie a.c., la ora 10.00, la sediul bibliotecii.

Cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-o carte care va intra în fondul bibliotecii. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică şi premii surpriză, împreună cu un exemplar din lucrarea publicată.

Pentru informații suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 0751/ 769118 sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Compartiment American Corner).

Detalii Eveniment

Perioada:
06-14 Februarie 2019

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL