„Fiecare mamă o cuprinde în sinea ei pe fiica ei și fiecare fiică pe mama ei și fiecare mamă se prelungește în urmă, în mama ei, și înainte, în fiica ei.” (C. G. Jung)
Uneori e greu să fii mamă. Uneori e greu să fii fiică. Și ce minunat e sa avem acele momente de împreuna și conectare!
Relația mama-fiica susține abilitațile relaționale ale fiicei și stima ei de sine, este și prima experienta a femeii, în devenire, despre o relație profundă, în care învață despre încrederea în sine și ceilalți, despre separare și conectare, despre a pune sau nu nevoile altora înaintea propriilor nevoi și despre cine este cu adevarat.
Acest workshop, Conectare 2.0, este conceput cu scopul de a împuternici relatia mamă-fiică, de a-i da noi înțelesuri, de a facilita conexiunea și noi perspectivă. Vom folosi elemente din psihologia experiențială, joc și dramaterapie – redând imaginea simbolica a unei oaze de conectare.
Workshopul este susținut de Simona Bordeanu, psihoterapeut cu specializari în terapia sistemică de cuplu și familie, joc și dramaterapie și terapia centrată pe emoții, consilier (coach) de dezvoltare personală, precum și consilier specializat în atașamentul mamă-fiică și de Smaranda Bordeanu, elevă în clasa 4-a.
Exercitiile si jocurile propuse sunt concepute pentru vârsta copiilor între 7-10 ani, scopul acestora fiind invatarea de tip experiențial și conectarea cu mama.
Detalii workshop:
Cand: Duminică, 12 martie, de la 10:00
Durata: 2,5 h
Unde: Centrul Doxamus – Iași, str. Bălți 2a (zona Podul de Piatră)
Cui se adreseaza: mame și fiice (cu varste între 7-10 ani)
Cost: 120 Ron (per pereche – mama și fiica)
Așadar, avem doar 12 locuri disponibile si acestea se vor rezerva pe principiul “primul venit-primul servit”, persoanelor care achita un avans de 50lei.