Conferinta Dezvoltarea emotionala si cognitiva a copilului in primii 3 ani

Joi 31 Ianuarie 2019
București

Te asteptam la un nou eveniment prin care ne propunem sa intelegi mai bine dezvoltarea copilului tau in primii 3 ani de viata. Despre salturi, regrese, pusee, conectarea dintre mama si copil si dezvoltarea cognitiva si emotionala prin joaca vei afla de la specialistii nostri joi, 31 ianuarie, de la ora 18.00.

AGENDA:

Etape de dezvoltare ale creierului

Fiecare dintre noi este diferit si dezvoltarea creierului poate fi destul de flexibila. Exista o curba de dezvoltare “normala”? Are copilul o intarziere de dezvoltare? Afla de la Gabriela Maalouf, NLP trainer pentru copii si parinti care sunt etapele de dezvoltare ale creierului si cum poti urmari ca parinte dezvoltarea copilului tau.

Salturi, regrese si pusee in primii ani. Wonder Weeks

Copilul mananca mai mult, sta la san mereu, are un somn agitat ori nu doarme noapte. Toate acestea fac parte din dezvoltarea copilului. Despre wonder weeks, pusee, salturi, regrese ne va vorbi Simina Angelescu, Psihoterapeut, cu specializare in terapia copilului si Maternologie Clinica.

Crearea legaturii emotionale intre mama si copil in primul an de viata

Legatura dintre mama si copil exista inca din perioada intrauterina. Despre cum construim o legatura sanatoasa din punct de vedere emotional dupa nastere ne va vorbi Kathreine Biscubschi, Educator Montessori cu diploma A.M.I pe orizontul de varsta 2,5-6 ani & Curs Asistenti Montessori 0-3 ani.

Dezvoltarea emotionala si cognitiva prin joc

Joaca are un rol important in viata copilului inca din primele zile de viata. Ionela Luciu, pedagog Montessori 0-3 ani si fondator ParentIS ne va vorbi despre cat de importanta este harjoneala si joaca in dezvoltarea copilului, ce jocuri sunt adecvate varstei si cum poti inchega intr-un mod sanatos relatia parinte-copil.

Moderator: Anca Leibovici, Blogger ancasdiary.com

Participarea este GRATUITA, dar necesita o inscriere in prealabil https://bit.ly/2HcJ2xb.

Unde? Crown Cismigiu, Ioan Zalomit, nr 6,sector 1, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Joi 31 Ianuarie 2019

Program:
18:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL