Conferința MeloMind. Implicațiile muzicii în psihologie | Cluj-Napoca

25-26 Mai 2024
Cluj-Napoca

Anunțăm cu mare bucurie prima conferință orientată spre implicațiile muzicii în psihologie,care va avea loc pe 25 și 26 mai, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și în locațiile partenere.

Fiind atât de prezentă în viețile noastre, muzica are cu siguranță un anumit impact și asupra dezvoltării psihicului nostru. De aceea, curiozitatea ne-a împins să invităm la această conferință profesioniști din domeniul psihologiei, care să ne prezinte atât informații relevante din literatură, cât și practici psihologice eficiente.

Sâmbătă, 25 mai, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – UBB, va fi o zi destinată psihologilor pasionați, în care vom avea prelegeri interesante, prezentare de postere științifice și workshop-uri practice.
Seara, ne vom bucura de un concert și activități muzicale pentru toți cei pasionați în spațiul prietenilor de la GrainLab.

Duminică, 26 mai, la Casino Centrul de Cultură Urbană, toți pasionații de muzică, de la mic la mare, sunt invitați să ia parte la două ateliere interactive, urmate de alte activități interesante.

Participarea la conferință este gratuită.

Înscrierea la ateliere se va face printr-un formular pe care îl vom pune la dispoziție cu aproximativ două săptămâni înainte de eveniment.

📍Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – UBB – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/420808543671772


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
25-26 Mai 2024

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL