Conferinţa Reintoarcerea la Feminitate

Tuesday 17 October 2017
București

Oltea Tudose, terapeut şi instructor de Theta Healing, te invită la o seara de „Reintoarcere la Feminitate”, marti 17 oct. 2017, orele 18:30 – 21:30.

Odata cu toamna culegem si roadele care s-au copt la soare si caldura. Intotdeauna pentru mine vara e un anotimp in care ma reconectez mai mult la corpul meu, caldura soarelui ma face sa ma simt mai usoara si mai flexibila. Iar dupa acest an in care mi-am dat din ce in ce mai mult spatiu pentru reconectarea cu corpul meu, am acum o serie de noi revelatii care vin din procesul descoperirii feminitatii. Fascinant…

Si pentru ca ceea ce descopar nu este doar privilegiul meu, ci este posibil si accesibil tuturor 🙂 iata ca a venit vremea unei noi intalniri intre noi, femeile. Asa cum v-am obisnuit, de cativa ani organizez evenimente destinate doar femeilor in care atingem subiecte tabu care ne preocupa pe multe dintre cele care au pornit-o pe un drum de trezire interioara…

*** La ce crezi ca ai renuntat de-a lungul vietii tale, unde crezi ca ai sacrificat parti importante din viata ta si de care acum simti ca iti este dor…?
*** Cum crezi ca ar fi fost viata ta daca ai fi primit o educatie sexuala si de cuplu corecta, fara ascunzisuri, fara amenintari, fara frica, despre bucurie si onestitate in cuplu, despre placere, despre onorarea propriului corp?
**** Inchipuie-ti cum ar fi relatia ta de cuplu daca ai fi stiut dintotdeauna ca ai dreptul sa experimentezi echilibrul, bucuria si placerea in tot ce faci tu, inclusiv in sexualitate si intimitate?

Prinde aceasta ocazie sa fii impreuna cu mine si invitatele mele dragi, dr. Daniela Busneag si Gabi Urda

la o seara de „Reintoarcere la Feminitate”, marti 17 oct. 2017, orele 18:30 – 21:30


Aici fiecare isi va primi inspiratia potrivita la propriile intrebari despre feminitate si reconectare cu sine… Cele care ati mai fost stiti ca se creeaza o atmosfera „de petrecere”, vom rade si vom plange, dar cel mai important este ca intentia este ca fiecare sa isi primeasca un raspuns la cautarile interioare care ne preocupa.

Te-ai gandit vreodata sa te uiti la tine ca la cea mai buna prietena, cea cu care cu adevarat doresti sa te imprietenesti, sa o descoperi, sa ii dai voie sa simta, sa se bucure de viata, sa aiba din ce in ce mai multe momente de reala acceptare de sine?

Stiu din lucrul cu atat de multe femei in ultimii ani ca intrebarea de mai sus intai ne face sa ne miram („Nu m-am gandit la asa ceva!”), apoi dupa cateva momente de reflectie figura devine ganditoare si apare un zambet putin trist (Niciodata nu am stiut ca as putea sa ma port cu mine ca si cum as fi cea mai buna prietena a mea, nimeni nu m-a invatat ca as putea sa ma bucur de mine in loc sa ma critic atat de mult…) iar dupa un proces profund de reconectare cu sine cele mai multe dintre voi imi spun intre zambete si lacrimi Acum stiu cat de valoroasa imi sunt. Nu mai sunt singura… Pot sa imi dau voie sa ma iubesc!

Te invit sa te inscrii chiar azi la conferinta de pe 17 oct. ca sa iti rezervi locul (CLICK AICI!), pentru ca numarul de locuri este limitat si as vrea sa fii acolo daca mesajul meu a ajuns la tine si simti ca te atrage sa vii. Cand simti deja ca te atrage sa vii, este cel mai probabil ca aici este locul unde iti vei primi raspunsuri la intrebari care te preocupa si care isi cauta raspuns.

Detalii Eveniment

Data:
Tuesday 17 October 2017

Program:
18:30 - 21:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL