CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a

24-25 Mai 2014

In perioada 24 – 25 mai 2014, pe scena Palatului National al Copiilor din Capitala, editia de vara a Festivalului CONIL Fest

Afis CONILFest ed a IX-aEvenimentul este organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5 Bucuresti si ISMB.

Pe scena festivalului sunt asteptati sa participle mai bine de 1500 de copii din peste 60 de institutii de invatamant din Bucurestisi din tara. Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care vor oferi o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Programul bogat al festivalului include muzica, dansuri, balet, scenete de teatru, momente de actorie sau de marionete, gimnastica aerobic s.a. De asemenea, nu vor lipsi atelierele distractive si creative pentru cei mici, animatia si demonstratiile Fun Science.

Totodata, in foaier se va desfasura targul de servicii si produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care si-au anuntat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producatori de suplimente naturale, companii de asigurari pentru copii.

CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, atat celor tipici, cat sicelor cu nevoi speciale, unul din scopurile evenimentului fiind sprijinirea integrarii copiilor cu cerinte educationale speciale, prin implicarea acestora in activitati artistice si incurajarea lor sa apara fara emotii in fata publicului.

In spiritual principiilor promovate de Asociatia CONIL, din spectacol nu vor lipsi momentele artistice “semnate” de copiii si adolescentii cu cerinte educationale speciale de la Scoala pentru Ambliopi Bucuresti, Centrul nr. 3 pentru Hipoacuzici Bucuresti, Liceul Tehnologic Special “Regina Elisabeta” sau din centrele de plasament bucurestene.

Intrarea este libera, iar distractia si voia buna-garantate!

Pentru detalii si informatii suplimentare:www.asociatiaconil.wordpress.com

Detalii Eveniment

Perioada:
24-25 Mai 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

Județ:
Romania

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bulevardul Tineretului nr. 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL