Copiii dau culoare iernii| Spectacol muzical cu Mr. Nicu (3+)

Duminică 11 Decembrie 2022
Cluj-Napoca

„Copiii dau culoare iernii” e un spectacol muzical educativ prin care Mister Nicu doreste sa transmita un mesaj simplu, dar cu notorietate.

Întreaga activitate artistică este construită pe un schelet cu conotații educative intercalate cu lumea muzicii și a spectacolului. Ceea ce își propune să aducă acest spectacol în prim plan este perspectiva noastră, dar mai ales a copiilor și a generațiiloe tinere de a privi lumea care ne înconjoară.

Tematica evenimentului este reprezentată de anotimpul iarna, un anotimp care conduce cu gândul la imaginea perfectă a unei lumi împodobite cu zăpadă și cu activități distractive specifice. Schimbările climatice din ultimii ani au avut o mare influență asupra imaginii idilice a iernii. De aceea, în momentul de față modul în care sunt privite fenomenele actuale face diferența.

Copiii sunt cei care pot face mereu o schimbare și să readucă bucuria și culorile iernii în viețile noastre, indiferent de modul în care se prezintă peisajul de afară. Prin conturarea unei perpective și viziuni potrivite asupra vieții, frumusețea acestui anotimpului alb poate fi găsită oriunde în jur.

Copiii dau culoare iernii – Un spectacol care își propune să le prezinte copiilor într-un mod educativ și distractiv felul în care trebuie privită lumea pentru a avea culoare.

UNDE? Magic Puppet, Bulevardul Eroilor Nr 16, Cluj-Napoca

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 11 Decembrie 2022

Program:
17:00 - 17:45

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL