Fiecare copil are nevoie de un campion – Rita F. Pierson: (Every kid needs a champion)

O prezentare ideală pentru dascăli, cu mesaje puternice despre importanţa relaţiei dintre dascăl şi elev. Află cum consideră Rita Pierson că se construieşte aceasta ca şi cheie a procesului prin care învăţătorul îşi realizează menirea, de a-l ajuta pe copil să înveţe.

Am dat o lucrare, 20 de întrebări. Un elev a greșit 18. I-am pus „+2″ pe lucrare și o față zâmbitoare. Mi-a spus: „Dnă. Pierson, am picat?” I-am răspuns: „Da.” A zis: „Atunci de ce ați pus o față zâmbitoare?” Am zis: „Pentru că te descurci. Ai nimerit două. Nu le-ai greșit pe toate.” I-am zis: „Și după ce revizuim lucrarea, nu o să te descurci mai bine?” A zis: „Da, doamnă, pot mai bine.” Vedeți, „-18″ suge toată viața din tine. „+2″ zice „Nu-i totul rău.”

SURSĂyoutube.com/ted.com
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU