Copilaria in bucatarie – retete variate de prin lumea celor mici adunate

Proiect pentru copii si…. parinti, lansat de roditor.ro si imaginepeople.ro. Copilăria în bucătărie – rețete variate de prin lumea celor mici adunate

Cu bucurie, ghidușie…ne-am gândit la o noua idee călătoare!

Este vorba de o incursiune în bucătăria văzuta și inspirată de cei mici: cea în care tigăile poartă șorț de bucătărie, vinetele horesc în jurul unui sos leneș și încă în pijamale, cireșele obraznice stau să cadă în oala aburindă și multe, multe altele!

Ia-ți rucsacul gol, desigur, pentru că vom pune în el rețete minunate ticluite de copilași.
Avem nevoie de sprijinul tău, tocmai de aceea, te rugăm să ne trimiți și tu o rețetă propusă de copilul tău. Este nevoie pentru obiectivele proiectului ca micuțul să aibă între 4-7, maxim 8 anișori.
Poate fi doar povestită sau visată, dar și încercată. Sunt binevenite detalii spontane despre ingredientele, ustensilele folosite, precum și desenele/fotografiile.
Când vei trimite rețeta, vei primi un mic chestionar care ne va ajuta să detaliem mediul în care micuțul a creat rețeta.

Îți mai spunem că acest proiect se va materializa într-o carte la care atât copilașul tău, cât și alți mici și pici viteji în ale bucătăriei din întreaga lume vor participa.

Desigur, vei fi ținut la curent cu demersurile! În plus, tu și micuțul tău urmează să primiți un exemplar proaspăt publicat.

Asteptăm rețete îmbietoare la adresele: [email protected], [email protected]


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU