Copilul si invatarea. Atelier gratuit dedicat parintilor

Joi 08 Mai 2014

Teatrul Ion Creangă şi Intuitext continuă seria evenimentelor gratuite pentru părinţi cu un nou atelier intitulat Copilul şi învăţarea

Afis copilul si invatareaEvenimentul, coordonat de către două specialiste în educaţie şi psihopedagogie specială din cadrul echipei Intuitext – Luciana Terente şi Daniela Mihăescu, va avea loc joi, 8 mai, ora 18.00, la Ludoteca „Apolodor din Labrador”de la Biblioteca Naţională a României (Blvd. Unirii, nr. 22).

„Învăţarea reprezintă un subiect complex. Prin dialog, deschidere şi instrumente performante se poate percepe învăţarea în mod corect: ca un mijloc de dezvoltare armonioasă, o permanentă explorare şi nu ca o obligaţie fără utilitate. În felul acesta elevul de astăzi poate deveni profesionistul de care avem nevoie în viitor.” (Luciana Terente – coordonator)

 

Adresat exclusiv adulţilor, atelierul abordează o serie de subiecte importante, „oferindu-le astfel părinţilor deschiderea necesară pentru a fi în mod real şi autentic alături de copiii lor”(Daniela Mihăescu – coordonator). Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile şi în baza înscrierilor prealabile la adresa de e-mail [email protected].

Pentru informaţii suplimentare despre eveniment puteţi accesa site-ul www.teatrulioncreanga.ro.

Atelierul îşi propune să ofere părinţilor participanţi idei practice pentru rezolvarea unor situaţii cu care se confruntăîn viaţa de zi cu zi precizează Anca Ghinea, Creative Manager INTUITEXT.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 08 Mai 2014

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Teatrul Ion Creangă, Sala Mică

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Biserica Amzei nr. 21-23

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL