Corpul iti vorbeste.Vindeca-ti ranile trecutului. Workshop pentru femei

Joi 27 Februarie 2014

Descoperă cât de subtile sunt legăturile dintre anumite răni fizice și/sau sufletești de care suferi la workshopul susținut special pentru „Femeile Merită” de către Cristina Manole psihoterapeut, coach și trainer.

meditate-junglePorți dureri, cicatrici, afecțiuni pe care le-ai aflat și la un părinte ori o altă rudă apropiată? Constati că anumite suferințe se tot repetă în viața ta?

Experiența sa se întinde pe mai mult de 15 ani, timp în care a lucrat cu sute de clienți – copii, oameni de afaceri, persoane în poziții de executivi în mari concerne și chiar înalte oficialități de stat.
Din 2011, Cristina susține workshopuri în Indonezia, alături de alți specialisți din “Internațional Souldrama Institute” și traininguri soft skills cu clienți corporate și Marina Indoneziana. De peste 6 ani, Cristina Manole realizează o rubrică permanentă în revista Psychologies, după ce timp de 7 ani a susținut rubrica de psihologie din revista Cosmopolitan.

În acest workshop vei putea afla cum sa iți dezvolți intuiția, descifrând mesaje subtile pe care le primești de la propriul tău corp.
Totodată poți afla care este relația dintre fricile tale, durerile, rănirile accidentale, bolile corpului tău – pe de o parte, și predispozițiile tale către suferința pe care le-ai „moștenit” de la părinți, bunici, chiar de la câteva generații de strămoși – de cealaltă parte.
Vei afla că nu toate suferințele sunt semne negative și că poți alege ce este potrivit pentru tine și viața ta, lăsând în urmă ce le aparține altora din neamul tău.

În acest workshop ai ocazia să înveți să te raportezi la rănile trecutului dintr-o nouă perspectivă, pentru a începe să schimbi ceea ce e de modificat și să accepți ce nu poate fi schimbat.

Detalii eveniment

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Înscriere: http://femeilemerita.com/inscriere/

Data: 27 Februarie între orele 18.30 și 21.00

Cost: 99 Lei

Locatie: Str. Pictor Ion Negulici, nr 4 – Sediul EDEN SPA PRIMĂVERII (foarte aproape de stația de metrou Charles de Gaulle)

Informații: [email protected] / 0733 275 460

Detalii Eveniment

Data:
Joi 27 Februarie 2014

Program:
18:30:00 - 21:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Eden Spa Primaverii

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Pictor Ion Negulici, nr 4

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL