Creepy Animation Night by Animest

Sâmbătă 28 August 2021
București

Una dintre cele mai populare secțiuni ale Festivalului Internațional de Film de Animație Animest București, Creepy Animation Night vă dă întâlnire cu cele mai bizare creaturi animate și cele mai noi scurtmetraje ale genului, într-o proiecție care provoacă simţurile şi imaginaţia. 💥

Iubitorii de horror-uri originale și amatorii de experiențe cinematografice intense sunt invitați să exploreze lumile fantastice incluse în selecția din care nu vor lipsi cele mai bune scurtmetraje prezentate în ultimii ani la festival.

Stagiunea Unteatru Open-Air este găzduită de Grădina Casei Universitarilor în parteneriat cu: Universitatea din București.

Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veți participa la evenimentele unteatru.

Participarea la evenimentele din stagiunea Unteatru Open-Air este permisă doar în următoarele condiții:

– Prezentarea dovezii de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, și numai dacă au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Prezentarea unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore.
– Prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.
– Prezentarea unor documente medicale care să ateste faptul că posesorul documentelor se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG, efectuat cu cel mult 14 zile anterior desfășurării evenimentului).

Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului.

Pentru a diminua riscul de aglomerare accesul spectatorilor va începe cu 30 de minute înainte de ora anunțată pentru începerea evenimentelor.

În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a căror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

Este obligatorie respectarea distribuirii locurilor în spațiul de eveniment.

Organizarea spațiului a fost realizată în conformitate cu normele de distanțare impuse de contextul actual.
Fiind un spațiu în aer liber, în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi anulat sau reprogramat.
Pe durata evenimentului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit scris din partea unteatru. unteatru a fost distins cu Premiul de Excelență UNITER, distincția a fost decernată pe 13 mai 2019.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 August 2021

Program:
De la 21:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL