Cum sa faci faţă stresului parental. Eveniment pentru părinți | Cluj-Napoca

Sâmbătă 30 Noiembrie 2019
Cluj-Napoca

Exista un stres pe care il au doar parintii?! Fara indoiala ca da, indiferent ce varsta au copii! Atunci cand exista o mare discrepanta intre ceea ce asteaptă parintele de la copil si ce face copilul in realitate, apare stresul parental.

Cum sa faci fata principalelor 4 probleme care te streseaza, asa cum de altfel ii streseaza pe toti parintii moderni!, iti va raspunde Alexandra Jarda, psiholog si psihoterapeut cu 8 ani de experienta. Alexandra iti va oferi raspunsuri la intrebarile tale, atat din perspectiva de educator cat si din cea de psiholog si psihoterapeut.

Vino si tu pentru a scapa de stres si pentru a avea o relatie cat mai armonioasa cu copilul tau! Vino să afli metode concrete de a face fată stresului. Prin exerciții practice vei învăța ce poți face atunci când simți că nu mai poți. Tu ai grijă de copil. De tine cine are grijă?

Vei învăța cum să ai tu grijă de tine pentru ca mai apoi să poți avea grijă de copil. Fie că ești părinte sau educator, te așteptam să învățăm cum să fim mai relaxati și să dezvoltăm relații armonioasă cu copiii nostri.

Mamicile sau taticii care aleg sa vina cu copiii, trebuie sa stie ca le oferim gratuit micutilor spatiu de joaca si supraveghere. Avem si 2 surprize pentru voi: va veti intalni cu MonceliniBooks Cărți pentru mânuțe mici si minunatele carti Usborne de desenat, colorat, pictat, cu stickere, senzoriale etc., si cu Wellness Advocate Laura Babos de la Uleiuri Esentiale Pentru Familie.

Unde? ZEM Center, str. Constantin Brancusi nr. 53, Cluj-Napoca

Participarea e 60 lei/persoana sau 100 lei/cuplu (donatie). Locuri limitate la 20 de persoane. Inscrieri prin sms sau telefon la nr. 0746013907, Ale (ZEM Center); va rugam sa specificati ora aleasa!

https://www.zemcenter.ro/exista-un-stres-pe-care-il-au-doar-parintii/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 30 Noiembrie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL