Curs de desen cu emisfera cerebrala dreapta.

Vineri 23 Martie 2018
București

Ai convingerea ca nu știi sa desenezi portrete ?

Vino la cursul de DESEN CU EMISFERA CEREBRALA DREAPTA si scapă pentru totdeauna de ideea eronata, ca nu ști sa desenezi.

Daca ai o astfel de temere, daca ai încercat sa desenezi portrete sau orice alt desen, iar rezultatul a fost un desen naiv sau copilăresc, departe de ce doreai sa exprimi tu si ai avut o senzație de dezamăgire sau chiar rușine fata de ce ai desenat înseamnă ca folosești predominant emisfera cerebrala stanga, ea este cea logica, calculata si prudenta. Deși pare incredibil, emisfera cerebrala stângă este cea care te determina sa eșuezi în încercarea de a te exprima creativ. Vestea buna este ca exista o cale ușoară prin care în 3 zile reușești sa depășești acest mecanism psihic si sa deblochezi potențialul creativ bogat pe care îl deții.
Nu ai nevoie de nicio pregătire sau talent nativ.
Desenul este o abilitate ce se poate învăța prin exercițiu si răbdare, iar în cele 3 zile de curs vei dobândii cunoștințele necesare pentru a realiza un portret realistic după o fotografie. Odată cursul parcurs, realizarea portretelor si în general a oricărui alt desen va fi mult mai relaxanta, vei înțelege cum sa privești si sa abordezi o imagine. Emisfera cerebrala dreapta este cea pe care o vom stimula si o vom determina sa exprime creativitatea pe care cu siguranță o ai.
Desenul realizat prin emisfera cerebrala dreapta ajuta inclusiv la reducerea stresului, creșterea încrederii în sine si duce la conștientizarea potențialului creativ pe care îl deții.
Când iți vei vedea desenul de la finalul cursului, vei realiza ca nu erai conștient de potențialul tău real, iar aceasta constatare se va răsfrânge ulterior si asupra altor activități ale vieții tale.

Care sunt beneficiile cursului:
Vei dobândi cunoștințele de baza suficiente pentru a desena un portret realistic pe baza unei fotografii.
Vei descoperii cu siguranță ca ai un potențial ascuns, care așteaptă sa fie explorat si dezvoltat.
Vei învăța cum sa te relaxezi prin desen, activându-ti emisfera cerebrala dreapta.
Progresele pe care le vei face în timpul cursului, în privința abilitații de a desena, vor fi cu siguranță peste așteptările tale.
Toate materialele necesare desenului sunt incluse.

Durata cursului: 3 zile
23 martie 14.00-20.00
24 martie 09.00-18.00
25 martie 09.00-18.00

Investiția: 500 Ron.
Reducere pentru elevi si studenți 10%.
Pentru înscriere se plătește un avans de 100 Ron.
CONT: RO87INGB0000999900376384
Beneficiar: Crăciunel Mircea Florin.

https://www.facebook.com/events/566657103692940/

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 23 Martie 2018

Program:
14:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL