Cursa de Rățuște Rotaract pe Podul Trancu | Iași

Joi 01 Iunie 2023
Iasi

Cluburile Rotaract din Iași vă invită în această vară, pe data de 1 iunie, la cea mai amuzantă cursă acvatică caritabilă a anului: Cursa de Rățuște, ediția I.

🐥 Peste 1500 de rățuște de cauciuc se vor întrece pe râul Bahlui pentru marele premiu, dar și pentru a schimba viața unor copii.

🚑 Din donațiile strânse vor fi achiziționate camere implantabile pentru chimioterapie, necesare copiilor diagnosticați cu cancer, tratați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ,,Sf. Maria” Iași.

💉 Utilizarea acestor camere reduce durerea în timpul chimioterapiei, înlocuind administrarea intravenoasă a tratamentului, un proces dificil, atât pentru copiii bolnavi, cât și pentru medici.

Te așteptăm pe 1 iunie la cursă!

Nu-ti face griji dacă nu vei putea fi prezent la cursă, ne vom ocupa noi de aruncarea și strângerea rățuștelor.

Detalii: https://www.facebook.com/events/938198047388563/

📍 Podul Trancu, Iași

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Joi 01 Iunie 2023

Program:
De la 13:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL