Cursuri creative pentru adulti la Fundatia Calea Victoriei

Vino la Fundația Cala Victoriei să-ți descoperi talentul actoricesc, de desenator sau flerul scriitoricesc la cursurile de actorie, pictura sau jurnalism narativ

Fundația Calea Victoriei a pregătit pentru tine o serie de cursuri practice care să te ajute să-ți descoperi talentele în domeniul ales de tine. Îți poți cultiva înclinația spre desen alături de artistul plastic Maria Bălan, te poți lăsa îndrumat în arta actorului de actrița Smaranda Caragea sau poți alege să descoperi tainele jurnalismului narativ cu Ana Maria Ciobanu, jurnalist Decât o Revistă.

cursuri pictura

„Am uitat și nu mai știm cum să fim direcți și firești. Întâmpinăm diferite situații care ne inhibă, ne stresează, ne blochează. De ce? Ceea ce nu știm totuși este că arta și știința naturaleții este arta și știința teatrului.”-Smaranda Caragea

Atelierul Introducere în arta actorului, din 23 Martie urmărește ca prin jocuri, improvizație și dicție să readucă bucuria lucrurile simple, nepretențioase, nesofisticate.

Redescoperă valoarea sincerității cu sine în ipostaza de spectator și de actor, dar și capacitatea de a folosi mai bine toate modalitățile de comunicare directă și de a ne controla emoțiile și răbdarea.

Jurnalism narativ – atelier practic, din 25 Martie îşi doreşte să fie o conversaţie despre scris, despre bucuriile şi fricile pe care ni le aduce. Acest atelier te va trece prin toate fazele procesului de scriere: idee, documentare, focalizare, organizare, scriere și rescriere.

Dacă ai în gând o poveste pe care ai vrea să o scrii, dar nu știi de unde să pornești și ai vrea să-ți testezi munca discutând cu niște primi cititori care au aceleași frământări ca și tine, acest atelier va putea reprezenta o bună ocazie pentru a prinde curaj, a deprinde disciplină și a exersa structuri, tehnici de intervievat, de scris și de rescris.

Atelierul de pictură în Acuarelă, din 23 Martie, îți arată, în cele cinci întâlniri, puterea și expresivitatea culorilor și te îndeamnă să descoperi noi perspective de a privi natura. Vei lucra cu pastel, carbune și acuarelă – trei tehnici distincte ca modalitate de execuție, dar și ca emoții exprimate și forță degajată.

Înscrierile la cursuri se fac la [email protected]

Mai multe detalii la www.victoriei.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU