Cursuri de caiac pentru copii la Acvamania

06 Iulie - 31 August 2015
București

Cursuri de caiac pentru copii la Acvamania, pe lacul Mogosoaia

Copiii adora apa. Iar plimbarea cu caiacul este o activitate usor de invatat si este distractiva, indiferent de varsta. Noi am gandit pentru ei un curs rapid de initiere in manevrarea caiacului.

 

cursuri caiac copii

 

Timp de o ora , instructorii nostri brevetati BCU (British Canoe Union) ii vor invata competentele de baza necesare pentru a controla un caiac sau o canoe si apoi vom strabate impreuna lacul Mogosoaia.

Pretul modului curs initiere copiii este 45 lei/cursant si include echipamentul oferit de Acvamania. Pretul este valabil pentru un grup de minim 3 copii.

Alegem impreuna cu cursantii cea mai potrivita zi si ora pentru desfasurare.

Mai multe detalii aici: http://www.acvamania.ro/

 


 

Primul parc de distractie acvatic de conceptie Aquaglide din Romania iti promite distractie pe cinste si vacante pe apa cum n-ai mai intalnit.

Localizat pe lacul Mogosoaia, la doi pasi de Bucuresti, parcul de distractie este in intregime realizat prin combinarea unor module individuale in intregime gonflabile: tobogane, piste de alergare, module speciale pentru catapultare, trambuline. Laturile parcului sunt, in acest, an de 25×25 m, el putand fi modificat in permanenta si marit ulterior prin adaugarea de noi module.

Te vom tine ocupat si fericit pentru multe ore! Acvamania este un parc de agreement nautic, concept unic in tara! Pe langa circuitul format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline, vei avea ocazia sa participi la cursuri de caiac, stand-up-paddle si de sailing sau te poti distra impreuna cu cei mici intr-o cursa cu scuterele submersibile See Doo, pe un traseu bine demarcat. Apa este excelenta, poti citi aici rapoartele intocmite in urma analizelor de laborator efectuate.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
06 Iulie - 31 August 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL