Cursuri de limba engleza pentru copii la Centrul Helen Doron Bucuresti 4 Sector 1

București

Centrul Helen Doron din Bucuresti va asteapta impreuna cu cel mic la cursurile de limba engleza pentru grupe de copii de la 1 an si 3 luni pana la 11 ani

„It’s a Baby Dragon” – Cursuri de engleza pentru copii intre 1 an și 3 luni și 3 ani

Pentru cei mai mici dintre învățăcei cu vârsta între 1 an și 3 luni și 3 ani, It’s a Baby Dragon este o introducere muzicală plină de veselie în lumea limbii engleze.
Prințul Sam, cățelul Fluffy și dragonul Didi îi învată pe micii elevi elemente de bază Cursuri de engleza pentru copii It’s a Baby Dragon Helen Doronale limbii engleze. Copiii învață să vorbească limba engleză ușor și natural, în același timp în care învață să vorbească limba maternă. It`s a Baby Dragon se adresează atât începătorilor, cât și copiilor care au finalizat cursul Baby’s Best Start.

„Fun with Flupe” – Cursuri de engleza pentru copii de 2 – 5 ani

Cursuri de engleza pentru copii Helen Doron 2-5 aniFun with Flupe urmărește aventurile tânărului Paul Ward în timp ce sare în cartea de povești pentru copii pentru a-i ajuta pe voioasa Granny Fix și pe săltărețul Flupe să repare lucrurile care nu merg cum trebuie în lumea versurilor, în timp ce învață engleza vorbită.
Pe parcursul aventurilor, tinerii cursanți Helen Doron învață în jur de 660 cuvinte, o pronunție corectă și elemente de bază privind structura propoziției în limba engleză. Cursul oferă 25 de cântece în 12 aventuri animate.
Fun with Flupe este potrivit pentru copiii începători sau în continuarea cursului Baby’s Best Start

„More Fun with Flupe” – Cursuri de engleza pentru copii de 3 – 6 ani

Cursuri de engleza pentru copii Helen Doron 3-6 aniMore Fun with Flupe este continuarea cursului Fun with Flupe și cuprinde 12 episoade noi cu aventurile lui Paul Ward,Granny Fix și Flupe. Cursul More Fun with Flupe îi învață pe copii 650 de cuvinte noi și 25 de cântece și se adresează celor care au absolvit cursul Fun with Flupe.

 

„Jump with Joey” – Cursuri de engleza pentru copii de 6-9 ani

Cursuri de engleza pentru copii Helen Doron 6-9 aniJump with Joey este un curs nou de engleză pentru începatori cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani. Poate fi predat și în continuarea cursului Fun with Flupe. Cursul include 12 episoade animate care urmăresc aventurile lui Paul Ward și ale prietenului său Millie, care îl ajută pe Kangi și pe neastâmparatul său fiu, Joey, să rezolve problemele din Storyville. În timp ce învață limba engleză, copiii se familiarizează cu valori importante precum prietenia și protejarea mediului înconjurator.
Copiii învață limba engleză cu ajutorul a 25 de cântece și a multitudinii de jocuri și activități desfășurate atât în clasă cât și acasă. Jump with Joey este primul curs de limba engleză care folosește tehnologia realității augmentate. Experiența de învațare este cu atât mai incitantă cu cât personajele prind viață în magicele caiete de activități, completând elementul esențial de ascultare acasă din metodologia Helen Doron English.

 

„Botty the Robot” – Cursuri de engleza pentru copii de 7-10 ani

Cursuri de engleza pentru copii Helen Doron 7-10 aniCopiii adoră aventurile lui Botty, robotul, Danny, Cornelia și Helen care se petrec pe platoul imaginar al unei emisiuni de televiziune. Cursul Botty the Robot îi învața pe copiii de 7-10 ani engleza vorbită, dar și bazele scrisului și cititului. Accentul se pune pe fonetică. În acest curs, cititul și scrisul sunt aduse la viață prin cartonașe fonetice și cărți de exerciții colorate și o multitudine de jocuri și activități în timpul cursurilor. Schimburi de replici comice și cântece originale se regăsesc pe toată durata acestui curs.
Botty the Robot poate fi predat fie ca un curs de începatori, fie în continuarea seriei Jump with Joey, cu accent pe engleza vorbită, dar și pe abilitățile de scris și citit. Cursul oferă un vocabular de 1400 de cuvinte, abilități de bază pentru citire și scriere, structuri elementare de gramatică a limbii engleze, 12 cântece noi.

 

„Paul Ward’s World” – Cursuri de engleza pentru copii de 9-11 ani

Cursuri de engleza pentru copii Helen Doron 9-11 aniCopiilor le place să-l urmărească pe tânarul și inteligentul Paul Ward și pe prietenii săi pe măsură ce aceștia află lucruri noi despre lumea din jurul lor. Misterioasa Camilla dispare mereu. Cântecele originale și activitățile variate îi țin pe copii antrenați și se bucură de aventurile lui Paul Ward acasă, la școală, la cumpărături, în oraș, la zoo sau în vacanță.

Paul Ward’s World este destinat elevilor care au abilități solide de citire în limba engleză și cunoștiințe de bază de engleză vorbită. Poate fi predat noilor cursanți de11 ani sau ca și continuare la Botty the Robot Teaches You English. În acest curs copiii vor învața în jur de 1700 de cuvinte în limba engleză.

 colaj cursuri engleza pentru copii helen doronDetalii organizatorice – cursuri de engleza pentru copii Helen Doron

Varste copii: 1 an și 3 luni – 11 ani

Date de contact pentru inscrieri

Persoana de contact: Liliana Necsoiu

E-mail: [email protected]

Telefon 0723 501 280

Locatie: Centrul Helen Doron 4 – Str. C.C. Arion, nr. 18A, ap. 5, sector 1, Bucuresti (zona Gara de Nord) sau str. Panait Istrati nr. 7A, sector 1, Bucuresti 1 (zona Piata Domenii)

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU