Cursuri de muzica pentru copii la Boem Club

  București

  Cursuri de pian, vioara, chitara, flaut, clarinet, saxofon sau violoncel continua si in ultima luna de vacanta. Cursuri de muzica ptr copii la Boem Club.

  Vacanta de vara intra pe ultima suta de metri, copiii mai au o luna la dispozitie sa incerce lucruri noi, sa experimenteze tot felul de activitati pe care poate in perioada anului scolar nu au timpul necesar sa le faca.

  Pe langa taberele de la munte sau mare, plimbarile in parc sau vizitele la bunici, ii poti oferi copilului tau bucuria si satisfactia de a invata sa cante la instrumentul sau preferat sau cu vocea.

  Lectiile de muzica sunt intotdeauna o alternativa educationala si in acelasi timp distractiva, relaxanta si interactiva pentru copii, mai ales pe perioada vacantei de vara, cand pot aloca mai mult timp unei asemenea activitati. Fie ca aleg cursurile de pian, vioara, chitara, flaut, clarinet, saxofon sau violoncel, copiii trebuie sa stie ca studiul unui instrument aduce numai beneficii, pe langa satisfactia de a face muzica, abilitate extrem de importanta, mai ales in perioada copilariei.

  Dezvoltarea memoriei, a capacitatii de concentrare si a atentiei, imbunatatirea memoriei vizuale, dezvoltarea motorie, dezvoltarea creativitatii si mentinerea atentiei sunt doar cateva dintre beneficiile pe care studiul unui instrument le poate oferi.

  Pianul este un instrument pe care cei mai multi specialisti il recomanda pentru dezvoltarea auzului in general si pentru dezvoltarea auzului armonic in special. Este cel mai accesibil instrument pentru varstele mici, dar si cel mai usor de inteles pentru ca sunetul se obtine imediat, prin simpla apasare a claviaturii. Lectiile de pian pot fi tinute individual sau in grup insa pentru inceput, pentru copilasii micuti este recomandat sa se inceapa cu lectii individuale.

  Chitara este deseori un instrument ales de copii, uneori de cei care sunt mai introvertiti, insa acest aspect ar trebui privit si dintr-o alta perspectiva, deoarece studiul chitarei dezvolta nivelul de independenta la copii. Copiii pot alege sa cante la chitara acustica sau electrica insa pentru instrumentistii amatori se recomanda inceperea studiului pe chitara acustica.


   RECOMANDARE


  Vioara este un instrument cu un arcus relativ mic, disponibil in diferite forme si marimi, nu foarte scumpa, vioara poate fi transportata si folosita cu usurinta de copii si este recomandata acelora care sunt rabdatori, dedicati si dispusi sa isi dedice destul de mult timp pentru studiu. Asadar, lectiile de vioara pot fi o alternativa excelenta pentru copiii de peste 6 ani care sunt rabdatori si atenti.

  Un astfel de loc in cadrul caruia copiii pot invata sa cante la instrumente precum pianul, vioara, chitara, saxofonul, violoncelul, clarinetul, flautul sau cu vocea este Scoala de Muzica Boem Club din Bucuresti, prima scoala privata de muzica care are cursuri atat pentru copii, cat si pentru adulti, cu program 7/7 si profesori absolventi de Conservator.

  Pe perioada vacantei de vara, pana pe data de 15 septembrie, la Boem Club se desfasoara  cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club, programu in cadrul cauia copiii cu varste de peste 5 ani pot invata sa cante sau isi pot aprofunda cunostintele deja obtinute pe perioada anului scolar, in materie de muzica.

  Cursurile de muzica sunt insotite saptamanal de workshop-uri gratuite de teoria si istoria muzicii, precum si de lectii de cor, care au menirea de a aduce impreuna copiii care studiaza in cadrul scolii, cunoscut fiind faptul ca muzica ofera si un prilej de socializare si de bucurie.

  Pentru cei care nu au propriul instrument, la Boem Club pot studia individual, gratis, in afara orelor de curs, pe instrumentele scolii, astfel incat notiunile invatate la cursuri sa poata fi repetate si in afara lectiilor.

  Cei care sunt interesati de lectiile de muzica ptr copii de la Scoala de Muzica Boem Club pot contacta oricare din cele 3 sedii din Bucuresti:

  Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; [email protected]

  Sediul Boem Club Razoare – 0760 689 422; [email protected]

  Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; [email protected]

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU