Cursuri de programare pentru copii și tineri la Academia Micilor Developeri

Copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani sunt invitați la lecția demonstrativă gratuită de programare software. Împreună cu profesorii, timp de o ora, vor programa propriul joc digital, cu cele mai îndrăgite persoanje. De data aceasta, animate chiar de ei!

Învățăm noțiuni importante în programare, cu care lucrează și programatorii seniori: bucle, condiții, variabile.

Academia Micilor Developeri este prima școală de de programare software pentru copii din România, cu o experiență de peste 10 ani în educație.

De la primii pași în utilizarea calculatoarelor și până la prima certificare internațională de Programator Junior Java de la Oracle, profesorii Academiei Micilor Developeri îi ajută pe copii să învețe într-un mod diferit: prin joacă structurată și implementare de proiecte practice. Astfel, la fiecare oră de curs, copiii învață să programeze propriile jocuri sau secvențe din cele mai indrăgite jocuri din lume: Minecraft, Roblox, Among Us….

Limbajele studiate de copii și tineri: programare vizuală cu Scratch, pentru dezvoltarea gândirii logice și algoritmice, dezvoltare de aplicații și jocuri pentru dispozitive mobile cu Thunkable, C# cu Unity, Java, Lua.

La cursuri si ateliere, pot participa copiii de pe întreg teritorul României. Atât lecțiile demonstrative gratuite cât și cursurile pe termen lung se desfășoară online, cu predare prin Zoom, iar pentru cei care prefera cursuri în sala de clasă, sunt deschise centrele București Drumul Taberei și București Nerva Traian.

Date de contact:

Orar:

Lectiile demo au loc in fiecare sambata de la 10:30 si luni de la 18:30

Varste copii: 8-18 ani

Pret: demo gratuit, cursurile pe termen lung costa 340 lei/luna

Locatii:

Online

Sau

Bucuresti Ghencea Business Center,
B-dul Ghencea 43B

Si

Bucuresti Roka Residence
Str. Nerva Traian, nr. 27-33

micii-developeri-1200x628-1

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU