Cursuri de Programare si Robotica ITiny® +6 ani la ITsMAGIC®

București

ITsMAGIC® este despre a ii face pe copii competitivi IT în era digitală. Vezi detaliile cursului de Programare & Robotica ITiny® +6 ani la ITsMAGIC® în anul şcolar 2017-2018.

Cursurile de programare si robotica sunt concepute special pentru cei mai curiosi si dornici de invatare. Toate materialele sunt furnizate de ITsMAGIC® (laptopuri, tablete, roboti educationali).

Varsta recomandata este de +6 ani.

In aceasta etapa de varsta se urmareste asimilarea urmatoarelor concepte TEORETICE de programare (prezente in orice limbaj de programare):

  • Comenzi secventiale
  • Comenzi repetitive
  • Comenzi paralele
  • Comenzi conditionale
  • Mesajerie
  • Declansatoare
  • Operatori & Variabile
  • Cod binar

In cadrul cursului, pe langa aspectele teoretice prezentate sub forma de slide-uri proiectate, se fac si proiecte PRACTICE prin implementarea de jocuri cu o complexitare redusa.

Curs de programare si robotica

Recomandat ca modul de studiu principal pentru elevii care nu au mai avut experiente de programare.

ITiny® ii ajuta pe copii sa asimileze facil conceptele de baza ale programarii (fara interferente grafice complicate), cu ajutorul mediilor de dezvoltare vizuale si a robotilor.

Mediile de dezvoltare (Software Developement Kit – SDK) sunt concepute de universitati internationale in cadrul unor programe de cercetare pe parcursul a mai multor ani. SDKs pentru copii au interfata grafica atragatoare, gen joc, special pentru a nu-i indeparta de informatica.

Asimilarea conceptelor complexe se face astfel usor, prin joaca. Echipamentele de lucru sunt furnizate de ITsMagic: tablete, laptops, roboti.

Vezi alte cursuri ITsMAGIC®:

Cursuri ITeen® +10 ani de WebDesign Începători la ITsMAGIC®

Curs de Programare 3D, JavaScript şi Java la ITsMAGIC®

Cursuri de Fizică ITiny® 10-16 ani la ITsMAGIC®

Orar cursuri ITiny® Programare Vizuala si Robotica ITsMAGIC®

SĂPTĂMÂNAL incepând din 18.09.2017*
(Primaverii, Cosmopolis, Baneasa, Amzei, Ghencea, Timpuri Noi, Vitan, Pipera)
*Va rugam sa ne contactati pentru detaliile curriculei si a stabili impreuna ora de participare, in functie de disponibilitatea profesorilor si programul elevului.

Unde?

Adresa: Calimachi nr 17, sector 2, Bucuresti

Preturi

Orar_Cursuri

Contact ITsMAGIC® 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU