„Descoperă” – ateliere adaptate copiilor cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor la Antipa

Luni 14 Noiembrie 2022
București

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria atelierelor „Descoperă” adaptate copiilor cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.

➡A doua temă din seria „Descoperă” este despre „Viața în munți”. Atelierul va avea loc pe 14 noiembrie 2022, de la ora 15.00 – 16.00. Vom descoperi cine trăiește cocoțat pe munte, cum se pregătesc animalele să treacă cu bine peste lunile reci ce vor urma.

🤗Vom privi îndeaproape exponate din colecțiile Muzeului, vom poposi și în fața dioramelor din Muzeu care au legătura cu tema atelierului. Totodată, vom vorbi despre animalele pe care le recunoaștem și ce curiozități și povești știm despre ele.

Ne vom lăsa inspirați de povestea lor, de atmosferă, ne vom imagina și crea lucruri interesante.

✅Nu există restricție legată de vârstă. Toți participanții cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.

Dorim să oferim tuturor o experiență educațională și distractivă de calitate, descoperind împreună cu echipa Muzeului aspecte legate de viața animalelor, transformările prin care trec odată cu schimbarea anotimpurilor, necesitatea conservării faunei sălbatice, sau să se bucure de o oră minunată alături de familie și prieteni.

Atelierul va avea și o parte practică, toate activitățile vor fi „îmbrăcate” în muzică lină și mișcare.

🤗Sperăm că toți participanții se vor întoarce acasă cu amintirea frumoasă „am descoperit la Muzeul Antipa” bine întipărită în minte.

Participarea la ateliere este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, cu înscrierea în prealabil, folosind formularul pentru înscriere: https://forms.gle/cTdLYSMSYyPBwtsb9

!Pentru coordonatorii centrelor sociale din București care au în evidență copii sau tineri cu cerințe educaționale speciale: dacă doriți să participați la activitate ocupând întreaga grupă, într-un alt interval orar față de cel anunțat în prealabil, vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi participarea la activitate într-un interval stabilit de comun acord.

#muzeulantipa #descopera #viatainmunti


EVENIMENTE TRECUTE

17 OCTOMBRIE

Pornind de la experiența frumoasă din vară cu atelierele senzoriale, creative și educative „Descoperă fluturii exotici”, desfășurate în grădina Muzeului, extindem tematica și ne mutăm într-una din sălile expoziției permanente.

Așadar, lunea, o dată pe lună, între 15:00 – 16:30, ne vom întâlni la Muzeu.

Prima temă din seria Descoperă este despre „Viața în pădure”, și va fi pe 17 octombrie 2022. Vom descoperi animale de poveste sau povești cu animale, vom privi îndeaproape exponate din colecțiile Muzeului, ne vom lăsa inspirați de poveste, de atmosferă, ne vom imagina și crea lucruri interesante.

• Nu există restricție legată de vârstă. Toți participanții cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.
Dorim să oferim tuturor o experiență educațională și distractivă de calitate, descoperind împreună cu echipa Muzeului aspecte legate de viața animalelor, transformările prin care trec odată cu schimbarea anotimpurilor, necesitatea conservării faunei sălbatice, sau să se bucure de o oră minunată alături de familie și prieteni.

• Atelierul va avea și o parte practică, toate activitățile vor fi „îmbrăcate” în muzică lină și mișcare.

Sperăm că toți participanții se vor întoarce acasă cu amintirea frumoasă „am descoperit la Muzeul Antipa” bine întipărită în minte.

• Participarea la ateliere este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, cu înscrierea în prealabil, folosind formularul pentru înscriere: https://forms.gle/eJeXvXrVbXNy64raA
!Pentru coordonatorii centrelor sociale din București care au în evidență copii sau tineri cu cerințe educaționale speciale: dacă doriți să participați la activitate ocupând întreaga grupă, într-un alt interval orar față de cel anunțat în prealabil, vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi participarea la activitate într-un interval de comun acord stabilit.

311432446_482608710579454_1593412629380340838_n

Detalii Eveniment

Data:
Luni 14 Noiembrie 2022

Program:
15:00 - 16:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şos. Kiseleff, nr. 1, Bucureşti, Sector 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL