Descoperă lumea colorată a Elefantului Elmer! Eveniment special la Sensory – Iași

Sâmbătă 01 Iulie 2023
Iasi

Vă invităm la un eveniment special- “Descoperă lumea colorată a Elefantului Elmer!” 🎉

🤩Alăturați-vă nouă într-o călătorie minunată prin paginile captivante ale cărții “Elefantul Elmer”. Această poveste iubită de copii este plină de culori vibrante, prietenie și învățăminte valoroase.

🌈În cadrul acestui eveniment, ne vom bucura de o sesiune de citire interactivă a cărții, însoțită de ilustrații captivante. Copiii vor avea ocazia să se îndrăgostească de personajul adorabil al lui Elmer și să învețe despre importanța acceptării și valorii propriei unicități.

Alăturați-vă comunității noastre de părinți și copii entuziasmați și sărbătoriți împreună magia poveștii lui Elmer. Vom avea și activități distractive și surprize pline de culoare!

Nu ratați acest eveniment special dedicat micilor iubitori de cărți și aventuri pline de imaginație. Invitați-vă prietenii și familia pentru a petrece o zi minunată în lumea Elefantului Elmer!

Eveniment realizat de Florentina Pocovnicu (educator, scriitor, moderatorul TV al emisiunii EDUCAȚIA LA ALT NIVEL).

🕗 Când? 1 Iulie, ora 11:00 – 13:00
📍 Unde? Sensory, str. Morilor nr. 11, Iași
☎️ Telefon/Whatsapp 0 720 90 99 69

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/sensoryiasi/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iulie 2023

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL