Descopera Noile Cursuri de Robotica si Programare EduBricks

Sâmbătă 11 Mai 2024
București

Într-o eră digitală în continuă expansiune, învățarea programării și a roboticii este esențială pentru dezvoltarea copiilor noștri. Cu ajutorul cursurilor noastre de programare și robotică, explorăm lumea fascinantă a tehnologiei și a inovației într-un mod interactiv, captivant și inovativ.

Prin cursurile noastre ne străduim să oferim copiilor oportunități educaționale care să îi inspire, să îi motiveze și să îi pregătească pentru viitor. Atunci când învăţarea se face prin observare directă sau exerciţii practice, procesul devine nu doar mai uşor, dar şi distractiv.

Fie că vor construi roboți LEGO® distractivi, experimentează cu roboți fizici sau rezolvă misiuni cu roboți virtuali 3D prin scrierea de coduri, copiii iși dezvoltă abilități și cunoștințe prin care devin pregătiți pentru cerințele tehnologice tot mai ridicate ale secolului în care trăim. Folosind concepte internaționale inovative în educația tehnologică pentru copii, prin cursurile noastre copiii pot să-și exploreze pasiunile, să-și dezvolte abilitățile și să-și extindă orizonturile într-un mod captivant și distractiv.

Obiectivele cursurilor noastre:

 • Stimularea gândirii critice și rezolvarea problemelor
 • Dezvoltarea abilităților de programare și a înțelegerii conceptelor tehnologice fundamentale
 • Încurajarea creativității și a inovației prin construirea și programarea roboților
 • Crearea unei atmosfere de învățare interactivă și distractivă, în care copiii să se simtă încurajați să experimenteze și să își exprime ideile.

programare lego edubricksINTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO®

Încurajează invăţarea prin joaca prin construirea de modele distractive cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria şi veselia copiilor. Copiii au ocazia să înţeleagă cum funcţionează roboţii şi cum putem influenţa comportamentul lor prin programele create. Dezvoltă gândirea logică, creativitatea, atenţia la detalii, dorinţa de a experimenta lucruri noi. Se recomandă copiilor de 6 – 7 ani. Copiii au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială. Un modul conţine în total 8 ateliere, cu durata de 90 minute fiecare.

 • Data de începere: sâmbătă, 11 mai, ora 10:30 – 12:00
 • Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
 • Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
 • Locaţia: Sos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO 2.0®

Oferă oportunitatea de a introduce şi aprofunda elementele de programare în rândul copiilor de 7 – 8 ani. Încurajează învăţarea prin joacă prin construirea de modele LEGO® mai complexe cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv să execute diverse mişcări şi sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarcă programale prin Bluetooth face ca modelul să se mişte complet independent. Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin însuşirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi în acelaşi timp să însuşească noţiuni de programare prin experiente practice.

Copiii au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială. Un modul conține 8 ateliere, cu durata de 90 minute fiecare.

 • Data de începere: sâmbătă, 11 mai – ora 12:30 – 14:00
 • Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
 • Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
 • Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

INTRODUCERE IN ROBOTICA WEDO 2.0ROBOTICĂ ȘI PROGRAMARE mBot2

Un curs conceput pentru a-i ajuta pe copiii pasionați de tehnologie să înțeleagă și să aprofundeze principiile programării și roboticii prin experiențe practice, interactive și distractive folosind robotul mBot2. Oferă avantajul de a combina învățarea și aprofundarea cunoștințelor de programare prin experiențe cu roboți fizici, bazându-se pe tehnologia roboticii din vița reală.

mBot2 este un robot educațional de ultimă generație, cu capabilițăți extinse, proiectat pentru a încuraja explorarea, creativitatea și învățarea interactivă, folosind aplicații din lumea reală cu tehnologii de ultimă oră, inclusiv robotică, AI, IoT și Data Science.

Rezolvând provocările roboticii, copiii vor programa, testa și modifica instrucțiuni dintr-o varietate de comportamente ale roboților pentru a îndeplini diverse activități, folosind un micro-controller, motoare ce pot fi controlate cu mare precizie, senzori de ultimă generație, inclusiv senzori de culoare, senzor ultrasonic, senzor gyroscopic, accelerometru, senzor de sunete și module de comunicație Bluetooth, care extind capacitățile de interacțiune ale robotului. Folosește o interfață de programare prietenoasă și intuitivă pentru copii, permițându-le să programeze roboții folosind blocuri grafice de cod dar face și tranziția la codarea orientată pe obiecte cu Python, toate în aceeași interfață. Recomandat copiilor de 9 -12 ani.

 • Data de începere: sâmbătă, 11 mai 2024
 • Curs nivel avansați (cu experiență în programare): ora 10:30 – 12:00
 • Curs nivel începători (fără experiență în programare): ora 12:30 – 14:00
 • Preţ modul: 700 lei/copil (8 şedinţe de 90 min)
 • Locaţia: Sos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 11 Mai 2024

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL