Desenaton. Maraton de desen, ediția a 3-a | Iași

Sâmbătă 12 Octombrie 2019
Iasi

Daca iti place sa desenezi, daca esti bun sau expert in desen, hai la un maraton de 12 ore, in cel mai fain Hub din Iasi (HUB932 – Strada Spinti, nr. 18). Nu trebuie sa fii talentat sau sa ai experienta. Nu este obligatoriu sa stai 12 ore. Cand doresti, poti lua pauza, sau chiar sa pleci.

Adu-ti creionul sau caietul de schite preferat, talentul, castile, sandvisul si ce mai vrei tu, ca sa rezisti pana la final. Poti sa vii cu laptopul si tableta sa desenezi, desi preferam sa facem totul pe hartie. Pentru a evita murdarirea/deteriorarea meselor sau a scaunelor, vom incerca sa evitam sa pictam cu tempera/acrilice/alte substante ce se sterg greu, sau sa desenam cu carbune, creioane cerate etc.

Poti desena mai mult de un desen si poti desena orice, dar daca vrei sa pornesti de undeva, noi punem pe fiecare masa foi cu diferite teme / idei.

Cum a fost la editiile anterioare?
Poti sa vezi fotografii aici: https://www.facebook.com/pg/desenaton/photos/

Inscriere:
– Participarea la acest eveniment este 20 lei/persoana (vei primi un voucher de 20 lei la intrare pe care il poti folosi sa achizitionezi stickere sau carti de colorat create de mine), si se face pe baza de inscriere, iar locurile sunt limitate, asa ca grabeste-te!
– Inscrierea la acest eveniment se face doar pe baza acestui formular Google: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdob-V6_ETqceUOwCvhqQNA9Y-XjLaeJmOWDRkCc0IYfSue1g/viewform?usp=sf_link
– Daca te-ai inscris si nu mai poti ajunge, te rog sa ne anunti din timp, deoarece locurile sunt limitate.
– Daca esti minor(a), va trebui sa fii adus/a la inceput de eveniment si luat/a de parintii tai la sfarsitul evenimentului.

Alte informatii:
– Intre orele 9 si 10 dimineata primim participantii, iar dupa ora 10 inchidem usile si nu mai acceptam alte persoane, asa ca te rugam sa ajungi la timp.
-Daca nu poti ajunge, poti urmari LIVE-urile pe care le vom face pe pagina evenimentului.
-Daca ai intrebari, le poti trimite pe [email protected] sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Desenaton – maraton de desen (https://www.facebook.com/desenaton/).

Cine sunt?
Sunt un ilustrator ieșean și un mare iubitor de pisici (și nu numai). Sunt cunoscut pentru personajele Meow & Meuw (ce apar pe stickere, cărți de colorat, cărți poștale și semne de carte), Cartea de colorat cu pisici, atelierele de desen, dar și pentru proiectul Desene după fotografia ta.

Unde? Hub932, Spinți nr. 18, Iasi

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Octombrie 2019

Program:
09:00 - 22:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL