Despre sistemul Montessori. Workshop pentru parinti

Joi 05 Decembrie 2013

Cum aplicam Montessori acasa, cu copiii nostri. Eveniment pentru parinti

monteIn urma primei intalniri cu parinti pe tema scoala Montessori am primit feed-back-uri minunate, asa incat m-am gandit sa ne mai intalnim o data.

De data aceasta, vom discuta despre cum aplicam metoda Montessori acasa la noi, indiferent de varsta pe care o au copiii nostri sau gradinitele sau scolile pe care le frecventeaza. La intalnire, vom vedea un filmulet care prezinta cateva familii si abordarea lor Montessori acasa, dupa care mamicile Monica Reu si Magda Ghecea ne vor povesti cum practica ele Montessori acasa.

Monica este o inspiratie si pentru multi dintre noi formatoare de exceptie prin cursuri de comunicare non-violenta in cuplu, in relatia parinte-copil si in general in cadrul comunitatii in care traim. Pe langa complexul rol de mamica, Magda este si educatoare Montessori pentru o grupa de 3-6 ani, cu o experienta in educatia alternativa de 13 ani.

Pentru cei dintre voi care va aflati in imposibilitatea de a veni fara copii, acestia sunt bineveniti sub supravegherea voastra.

Confirmati participarea voastra direct la evenimentul creat aici sau la adresa mea de mail [email protected].

Detalii Eveniment

Data:
Joi 05 Decembrie 2013

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Casa Montessori

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Iuliu Maniu nr. 6

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL