Din dragoste de carte. Campanie de colectare de cărți pentru biblioteci școlare @ Iulius Mall Iași

01-03 Martie 2019
Iasi

Conform statisticilor, 42% din elevii cu vârsta de 15 ani sunt analfabeți funcțional. Pentru că ne dorim să fim parte din schimbarea cifrelor, am organizat, împreună cu Librarium, o campanie de colectare de cărți pentru bibliotecile școlare din comunele Victoria și Cucuteni, unde exista un deficit de volume.

Ieşenii care doresc să le facă o bucurie şcolarilor din mediul rural sunt aşteptaţi la „colţul de lectură”, amenajat la etajul întâi al mall-ului (Piaţeta Horn). Campania „Din dragoste de carte” se va derula în perioada 14 – 28 februarie 2019 şi este organizată de Iulius Mall în parteneriat cu Librarium.

Volumele donate din inimă vor fi dăruite şcolilor cu biblioteci modeste sau chiar inexistente din două comune ieşene: Victoria şi Cucuteni. Pot fi donate cărţi de poveşti, beletristică, manuale, atlase, culegeri şi teste, dicţionare, enciclopedii, cărţi de cultură generală, lecturi esenţiale din bibliografia şcolară sau orice altă carte care îi va ajuta pe copii să se educe şi să îşi dezvolte vocabularul şi imaginaţia.

Pentru gestul lor, toate persoanele mărinimoase vor fi premiate cu vouchere cu o reducere de 10% la următoarea carte achiziţionată de la Librarium și alte surprize.

Vino şi tu şi donează o carte, la Iulius Mall!

Detalii Eveniment

Perioada:
01-03 Martie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL